WEIDER L-Glutamine



%100 serbest form ve %100 saflık derecesi
"aşırı antreman sendromu"nun önlenmesi
iskelet ve kas sisteminde %60 lık doğal yoğunluk
yıkıcı kortizon etkisinin indirgenmesi
L-Glutamine, kısmen temel amino asit sayılan ve metabolizma tarafından yeterli miktarlarda üretilemeyen çok özel bir amino asittir. Vücudun iskelet ve kas sisteminde doğal olarak yüksek miktarlarda bulunur ve buradaki amino asit kutbunun %60'ını oluşturur. Weider L-Glutamine, özellikle %100 serbest formda ve olabilecek en saf formda üretilmiştir ki; %100 emilebilsin, en kolay ve en kısa sürede kas sistemine ulaşabilsin. L-Glutamine, vücut geliştiricilerin performansını gözle görülür bir şekilde artırır ve bir çok önemli asimilasyon aşamalarında görev alır. Bunlardan en önemlileri şunlardır:
Kas sistemindeki amino asit eksikliğinden kaynaklanan yıkıcı kortizon etkisini indirger ve telafi eder.
Özellikle düzenli antremanlar yapan yada yarışmalara hazırlanan vücut geliştiriciler daha sık hastalanırlar. Bunun sebebi, vücudun bir bütün olarak antremanlara yada yarışmalara konsantre olması ve dolayısıyla bağışıklık sistemini ihmal etmesidir. Bu durumda L-Glutamine, metabolizmanın enerji oluşumuna, proteinlerin sentezlenmesine ve bağışıklık sistemini kuvvetlendirmeye yardımcı olur.
Stres hormonlarındaki kortizon miktarı artışı ve glikojen miktarının fazla fazla artması, düzenli antremanlar ile vücut tarafından dağıtılarak azaltılır. İşte burada L-Glutamine, katabolik kortizon etkilerinde %70' e varan bir azalma sağlar.
"Aşırı antreman sendromu"' olarak adlandırılan durumda, vücut geliştiriciler ağır, yoğun ve sert antreman aralarında kendilerini yeteri kadar toparlayamaz ve yenileyemezler. Direkt olarak azalmış L-Glutamine seviyesi ile ilgili olan bu istenmeyen sonuç, L-Glutamine'in ek olarak dışarıdan alınması ile geciktirilir veya engellenir.
Vücuttaki L-Glutamine miktarının fazla olmasının ruh haline pozitif etkisi olduğu Weider Araştırma Grubu tarafından bilimsel olarak kanıtlanmıştır. L-Glutamine miktarındaki artış beyindeki GABA (Gamma Amino Asidi) üretimini arttırır, GABA'nın artışı vücudun sinir sistemini pozitif yönde etkileyerek sporcuya rahatlık verir ve psikolojik denge sağlar. Antremanlardaki başarı sporcunun ruh hali ile doğru orantılı olduğu için L-Glutamine'in bu yönde de metabolizmaya fayda sağladığı görülmektedir. L-Glutamine'nin diğer bir özelliği de kas hücresi elementlerinden birisi olmasıdır, bu sayede hücre içindeki suya çok kolay bağlanır ve dolayısıyla hücre içine zorlanmadan geçerek kas sisteminin gelişmesine de yüksek seviyeli yardımcı olur.
Hazırlanışı: 1 porsiyon = 5 gr ürünü (1 dolu çay kaşığı) 100 ml su ile karıştırınız ve bekletmeden içiniz.
Kullanım Şekli:
Şampiyonlar: Tüm antreman günlerinde 2 farklı kullanım zamanı söz konusudur; antrenmandan hemen sonra ve yatmadan önce olmak üzere,
<> 80 kg: 3 porsiyon > 100 kg: 4 porsiyon içiniz.

OPTIMUM NUTRITION Amino 2222


Güç Gösterisi Yapmak İsteyenlere ,İster İşyerinde ,İster Evde Spor Yaparak Veya İster Salonda Çalışarak Kas Yapmak İsteyenlere Özel
1 superior Amino 2222 tablet, 2222 miligram izole edilen Soya proteini, Hidrolize edilmiş Whey Protein Konsantresini, L-Ornithine HCL ve L-Carnitine elde edilen asitlerin yüksek kalite karışımlarını ihtiva eder.Bu ürün içersindeki triptopan doğal halde bulunmaktadır.Diğer karışımları,Soya Protein izolesi,Hidrolize edilmiş Whey Peptideleri,Whey protein Konsantresi,Magnezyum sitrat,L-Carnitine,L-Ornithine Hidroklorit.
Amino 2222 325 tablet,diyet proteini soyadan oluşur.Ancak bu şekilde ekstra emilebilen(sindirime gerek duymadan) bağımsız formlu amino asit almış olursunuz. Vücutta bu amino asitler,İnsülin , GH ve Testosteron gibi hormonların etkisiyle,Amino 2222 içindeki aminoları birleştirerek doku proteinlerini oluşturur.Bu sayede yeni dokuları oluşturmuş olur.İlk hedefiniz olan kas gelişimi adımlarını hızlı bir şekilde atmış olursunuz.
Amino asitler tüm dokuların yapı taşı oldukları için,onlardan yeterli miktarlarda almaya ihtiyacımız var.
Amino asidler,güç gerektiren spor dallarında,gereken gücü , enerjiyi verir ve çalışana Optimum Nutrition,Amino 2222 325 tableti,diğer aminolardan ayıran en büyük özellikleri,içeriğinde L-Creatine amino asidi ile L-ornithine amino asidlerinin bulunması.Yani;
Amino 2222 325 tablet,yağ yakıcı vede büyüme hormonu seviyesini yükselten bir aminodur.Diğer bir ifade ile,Amino asidi kullandığımızda,yağlarınız eriyecek ve büyüme hormunu seviyemizin artmasıyla,kaslarımız daha hızlı gelişecektir.
Kullanımı:İdmandan 45 dakika önce3 adet ve idmandan 45 dakika sonra 3 adet kullanılacaktır.Salonda çalışan sporcular,dinlenme günlerinde sabah 2 adet ve akşam iki adet alacaklardır.Eğer idman ara günü iki ve yukarısına çıkarsa,amino asid alımı yapılmayacaktır.
Kas kondisyonu sağlanıp,daha fazla ağırlık basmaya çalışacak sporcular(Piramit azalan veya piramit yukarı ağırlık idman tekniği ile ,idmandan 45 dakika önce 5 adet amino+10 gr BCAA 5000 ,idmandan sonra 5 adet amino +10 gram BCAA 5000 ,gece yatarken 3 adet ve sabahlayin 3 adet kullanmaları önerilir.
Evde ve iş yerinizde yapacağınız ,dumbell,ağırlık istasyonları ve aletsiz vücud geliştirme idmanları yaparken,idmana başlamadan 45 dakika önce 2 tablet,idmandan sonra 2 tablet ve gece yatarken 1 tablet kullanılacaktır.Evde veya iş yerinde idman yapan sporcular ,idman yapmadığı günler amino acid kullanmayın.
Definasyon ve Bulk döneminde olan sporcular,Optimum Amino 2222 yi,yağ yakım,büyüme hormunu tetikleyici,kaliteli ve yüksek oranda protein özelliği taşıdığı (diet beslenme) için,Optimum Amino 2222 tercih ettikleri için hiç pişman olmayacaklardır BU ÜRÜN İLAÇ DEĞİLDİR

Universal Nutrition-Amino 3001



Nitrojen dengesini koruyucu
Yüksek protein sentezi
Arginine ilaveli
Krom ilaveli
L-Carnitine takviyeli
Kas Onarımı
Yüksek Dozlu Amino Asit
1 Tablet 3001 mg Amino Asit İçerir
Amino 1900'de olduğu gibi Amino 3001 de sindirimi ve emilimi üstün hidrolize whey proteini içerir. Amino 3001'de, 1900'e oranla daha fazla ve yoğun peptit bağlı whey hidrolatları vardır. Amino 3001 "küçük kardeşi 1900" gibi zincir aminoasitlerce zengindir, yüksek oranda Glutamine, Methionine, Alanine ve Arginine içerir. Amino 3001 vitamin B6, L-carnitine ve krom pikolinat gibi özel içeriklerle takviye edilmiştir.
Kullanım Þekli:
Gıda takviyesi olarak 1-4 tablet boş mideye yemeklerden önce ve antrenmandan sonra alınız (günde toplam 6-12 tablet). Kullanım dozu bir uzmanın önerileri ile değiştirilebilir. Tabletler yarıya kırılarak da bol su ile alınabilir.
Nitrojen dengesini koruyucu
Yüksek protein sentezi
Arginine ilaveli
Krom ilaveli
L-Carnitine takviyeli
Kas Onarımı

UNIVERSAL NUTRITION-Animal Nitro-30 Paket


ANIMAL farkı ile Amino kullanımında yeni dönem...Hızlandırılmış amino asit taşıma sistemi
İnsan kası protein kompleksi
Aminoasitlerin ideal karışımı
Her serviste 9,135 mg BCAA!
Özel taşıma sistemi
Daha hızlı onarım
Daha fazla protein sentezi
Daha az kas yakımı
BCAA'lar
EAA'lar
Animal Nitro ileri derecedeki sporcular için hazırlanmış özel bir karışımdır.
Animal Nitro insan kası protein kompleksi içeren amino asit karışımı ile kas gelişiminde güçlü etkiye sahiptir. Fonksiyonu diğer sıradan protein tozlarından ve amino asit komplekslerinden farklıdır.Amino asitler proteinlerin yapı taşı olmalarının yanı sıra anabolik reaksiyonların da başlatıcılarıdır.Yeni araştırmalar, toplam amino asit sayısının 24 ve üzerinde olmasına rağmen sadece birkaç tanesinin gerçekten anabolik fonksiyonu tetikleyici olduğunu ortaya koymuştur. Animal Nitro, insan kasında bulunan bu çok özel amino asitleri serbest formda içeren ilk ve tek amino asit karışımıdır.
Bu karışım "HMPC" (Human Muscle Protein Complex) olarak Universal tarafından patentlidir ve sadece Animal Nitro'da bulunmaktadır. HMPC sadece serbest (free form) amino asitler içerir. Serbest amino asitler kimyasal bağlar içermediği için sindirim ve emilimi daha etkindir.
Animal Nitro hızlandırılmış taşıma sistemi ile amino asitlerin sisteme girişi ve sindirimi:
Adım 1 : Her paket 6,000 mg serbest HMPC amino asiti ile yüklüdür.
Adım 2 : Bağırsak duvarından emildikten sonra bu amino asitler yapıları gereği etraflarında koruyucu zırh oluştururlar.
Adım 3 : Koruyucu kaplı amino asitler karaciğerde diğer proteinler gibi (diğer sıradan whey proteini ve amino asit kompleksleri) katabolik parçalanmaya uğramaz (enerji için kullanılmaz).
Adım 4 : Karaciğerden parçalanmadan geçen amino asitler dolaşım sistemine 100% oranda geçer
Adım 5 : Kan plazması ile kaslara ulaştırılan amino asitler, güçlü bir vasolidatör (damar açıcı) ve anabolizan (kas yapıcı) olarak
dokulara ulaştırılır.
Animal Nitro + Direnç Antrenmanları = BEKLENEN PERFORMANS
Sayıları, gramları, hesaplamaya ANIMAL NITRO ile son verin, her paket sizin için doğru oranlarda hesaplanmıştır.
Önerilen Kullanım:
Dayanıklılık spor ve antrenmanlarından 30 dakika sonra 1 paket alınız. Daha iyi sonuçlara ulaşmak için günde toplam iki paket, birisi antrenmandan hemen önce, diğeri 30 dakika sonra olmak üzere iki servis kullanınız. Eğer antrenman sonrası protein tozu kullanıyorsanız Animal Nitro'yu protein tozunu içtikten 45 dakika kadar sonra alınız. Animal Nitro'yu boş mideye 250 ml üzüm suyu veya başka bir meyve suyu ile almanızı tavsiye ederiz.

Weider Amino Liquid Mega Forte


Rakipsiz Sıvı Kas Geliştirici
·11.075 mg serbest formda amino asit / ampul
· 6.000 mg L-Arginine + L-Ornithine / ampul
·Yeni ve çok kuvvetli amino asit kombinasyonu
Doping kullanmadan kasları geliştirmek ve büyütmek, elde edilen kas kütlesini yağlanmadan koruyabilmek herhalde bütün vücut geliştiricilerin hedefidir. Vücudumuzdaki Hipofiz Bezi bu amaca yönelik bir hormon salgılar, çeşitli kısaltmalar ile ifade edilen STH, GTH veya GH şeklinde adlandırılan bu hormon esas itibarı ile ciddi stres ve aşırı korku esnasında, antrenmanlardaki sert ve yoğun yüklenmeler sırasında ve kas sisteminde çok daha fazla yenilenme sağlamak amacıyla metabolizma tarafından geceleri uyurken üretilmektedir. Vücut geliştiriciler için çok büyük önem taşıyan bu doğal etki, nasıl daha kuvvetli bir hale getirilebilir!...

Büyüme hormonu salgılaması için beyinde bulunan Hipofiz Bezi, çeşitli şekillerde uyarılabilir. Ama vücut geliştiriciler için yoğun antremanlar dışında Hipofiz' in yanlızca özel amino asitler tarafından uyarılması çok önemlidir. Uyarmada özellikle etkili olan amino asit L-Ornithine' dir. L-Ornithine' i metabolizma L-Arginine' den oluşturmaktadır. L-Arginine + L-Ornithine kombinasyonu miktarının fazla olması Hipofiz'i çok daha fazla büyüme hormonu üretmesi için harekete geçirebilmektedir. Bu gerçekler ışığında çok güçlü ve özel formüle edilmiş olan Weider Amino Liquid Mega Forte, metabolizmanın 10 dk. içinde %100' nü emebilmesi için sıvı formda üretilmiştir. Weider Araştırma Grubu, yapılı vücut geliştiricilerin bir defada 10 gr L-Arginine+L-Ornithine alması gerektiğini kanıtlamışlardır. Bu nedenle, 1 ampul içindeki L-Arginine+L-Ornithine miktarı özellikle 6 gr' ye kadar yükseltilmiştir.
Sonuç: Kaybedilmeden kazanılan kas kütlesi, çok iyi gelişen adaleler, iyi bir yağ yakımı ve süper bir definasyon...

Hazırlanışı : Kullanıma hazır bir şekilde üretilmiştir. Ampulün kapağını açarak direk içiniz yada 300 ml doğal meyve suyuna ilave ederek içiniz.
Kullanımı :
Şampiyonlar: Tüm antrenman günlerinde 2 farklı kullanım zamanı söz konusudur; antrenmandan 15 dakika önce ve yatmadan önce olmak üzere,
<> 80 kg: 1 ampul >100 kg: 2 ampul içiniz.

Weider Amino 2200


Olağanüstü Kas Geliştirici

Yüksek değerli ve komplike spektrumlu amino asit kaynağı
%51 temel aminoasitler
%100 biyolojik değer
Vücuttaki enerji oluşumu öncelik taşıdığından dolayı antremanlar süresince kasların protein sentezinin durması nedeni ile metabolizmanın amino asit ihtiyacı aşırı derecede artar. Böylece antremandan hemen sonra başlayan ve 2 saat boyunca devam eden kasların yenilenme sürecinde (recovery phase) kas sisteminin ihtiyacı olan amino asitler, birinci sınıf peynir altı suyu proteinlerinden Weider Araştırma Grubu tarafından yüksek teknoloji kullanılarak hidrolize edilen Weider Amino 2200 ile kas sistemine eksiksiz ve zamanında ulaşır. Dolayısıyla bu özel amino asitler, amino asitlerin kullanım oranını yükselterek kas dokularının daha çabuk yenilenmesini, kas kütlesinin gelişerek korunmasını ve definisyonunu sağlar, yani kas sisteminin zayıf kalması, güç üretememesi, aşırı antreman sendromuna maruz kalması ve adalelerin aşırı yıpranması gibi negatif etkileri engeller.
% 51 gibi çok yüksek değerde temel amino asitleri bünyesinde bulunduran ve biyolojik değeri %100 olan Weider Amino 2200, hem fazla kas kütlesini garanti eder hem de kas proteini üretim seviye oranını artırarak adalelerin performans ve güç üretme kapasitesini yükseltir. Kalitesi ve üstün amino asit profili ile Weider Araştırma Grubu' nun yeni ürettiği bu amino asit kaynağı ihtiyaçlarınıza eksiksiz ve fazlası ile cevap verecektir.
Sonuç: Beklentilerinizin çok üstünde bir kas gelişimi ve keskin bir definisyon avantajı ile şampiyonluğa bir adım daha...
Hazırlanışı:
1 bardak su ile yutunuz veya çiğneyerek alınız.
Kullanım Şekli:
Orta seviyeli vücut geliştiriciler: Weider Amino 2200 için: tüm antreman günlerinde 2 farklı kullanım zamanı sözkonusudur; antremandan hemen sonra ve definasyon (diyette iken) döneminde olmak üzere,
<> 80 kg: 6 tablet > 100 kg: 8 tablet alınız.

Ultimate Nutrition Arginine Ornithine Lysine


Vücudumuzun ihtiyacı olan büyüme hormonunun gece uykusu sırasında salgılanmasında üç temel amino asit (Arginine, Ornithine, Lysine) etkendir.

Arginine’in kas yapıcı, doku tamir edici ve bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı özelliklerinin yanı sıra büyüme hormonu (growth hormone GH) düzeyin artırdığı bilinmektedir. Büyüme hormonu gerçek bir gençlik hormonudur. Anaboliktir. Kas inşa eder, vücut yağını azaltır, yağsız kas kitlesini artırır. Büyüme hormonunun açığa çıkması kemik yoğunluğunu artırır. Kalp ve ciğerler dahil bütün yaşamsal organlarımızın sağlığını korur. İleri yaşlarda vücudumuzun normal büyüme hormonu salgılaması azalır. Arginine ayrıca enerji tüketimi sırasında ortaya çıkan amonyak ve diğer toksik maddelerin vücuttan atılmasını sağlar. Arginine’nin etkisi Ornithine ile birlikte kullanıldığında artmaktadır. Ornithine de 80’li yıllardan beri güçlü bir büyüme hormonu salgılayıcısı olarak kabul edilmektedir. Lycine vücut tarafından yağ asitlerinin enerji kaynağı olarak kullanılmak üzere kas hücrelerine taşınmasında rol oynayan Carnitine’nin oluşturulmasını sağlar. Bu üç amino asit bir araya geldiğinde vücudun enerji ve güç kapasitesinin maksimum düzeye çıkmasını sağlar.

Büyümeyi teşvik edici özellikleri ile sporcular tarafından özellikle tercih edilmektedir.

İçeriği
1 Servis 3 Kapsüldür.


Kullanım Şekli
Akşamları yatmadan önce 3 kapsül bol sıvı ile alınız.

Ultimate Nutrition BCAA


Bu çift zincirli amino asitler kas dokularındaki amino asitlerin %42’sini oluşturmaktadır. BCAA’lar kas dokusu dahil her türlü protein fonksiyonunun uygun işlemesi için gereklidir. Hemoglobin oluşumunda ve kasların enerji ihtiyaçlarını karşılamada kullanılır.
Isoleucin, Leucin ve Valine içerikli BCAA (Branched Chain Amino Acids) çift zincirli temel amino asitlerdir. Yediğimiz besinlerde bulunmayıp dışarıdan alınması gereken bu üç temel amino asit vücudun baskıya dayanabilme ve enerji üretebilme yeteneğini artırır. Tüm spor dalları için vazgeçilmez bir destektir. Bu çift zincirli amino asitler kas dokularındaki amino asitlerin %42’sini oluşturmaktadır. BCAA’lar kas dokusu dahil her türlü protein fonksiyonunun uygun işlemesi için gereklidir. Hemoglobin oluşumunda ve kasların enerji ihtiyaçlarını karşılamada kullanılır. Kas hücrelerinin hızlı büyümesi yeterli miktarda BCAA alımı ile doğru orantılıdır. Yoğun enerji harcayan sporcular bir süre sonra karbonhidrat depolarını tüketerek proteinlerden harcamaya başlarlar. İçeriklerinin uygun olması ve kaslarda yoğun olarak bulunması nedeni ile vücut öncelikle BCAA’ları yakmaya başlar. Bu da kasların incelmesine ve zayıflamasına yol açar. Yoğun egzersiz sonrasında sporcular tarafından BCAA alınması hücre tahribatının giderilmesi açısından önemli ve gereklidir. Hücrelerin katabolizma sonrası onarılmasını hızlandırır ve kasların her zaman yeterli hacim ve güçte kalmasını sağlar. Yoğun egzersizlerde Leucine diğer bütün aminoasitlerden daha fazla kullanılır. BCAA 'ları takviye olarak almak ayrıca ameliyat sonrası iyileşme sürecini ve kas yapım hızını artırır. BCAA 'lar kas dokusu dahil her türlü protein fonksiyonunun uygun işlemesi için gereklidir. ULTIMATE NUTRITION dışarıdan alınması gereken bu üç temel amino asiti tam ve güvenli bir şekilde sunar.


Kullanım Şekli
Günde 2-3 kez 2’şer kapsül yemek aralarında ve çalışma günlerinde antremandan hemen sonra alınır.

Ultimate Nutrition Glutapure


L-Glutamine büyüme hormonunun salgılanmasını uyarır. çok az miktarda L-Glutamine alındııında dahi kandaki büyüme hormonunun arttııı gözlenmiştir. Antrenmanlar sırasında en çok tüketilen amino asit L-Glutamine'dir.
Vücutta en fazla bulunan amino asit L-Glutamin'dir. Tek başına toplam amino asitlerin %50'sini oluşturur. Aynı oranda da sporcuların en çok tükettiıi amino asittir. Bu amino asitin yerine hızla konulması sporcular için çok büyük önem taşır.
L-Glutamine büyüme hormonunun salgılanmasını uyarır. çok az miktarda L-Glutamine alındııında dahi kandaki büyüme hormonunun arttııı gözlenmiştir. Antrenmanlar sırasında en çok tüketilen amino asit L-Glutamine'dir.
L-Glutamine kas dokusunda yüksek miktarda bulunan ve protein sentezi için ihtiyaç duyulan bir amino asittir. Kas gelişiminde uyarıcı etkiye sahiptir. Antreman sırasında vücut kandaki Glutamine stoklarını tüketir. Daha sonra kaslardaki stokları harcar. Vücutta L-Glutamine seviyesinin düşmesi kaslarda yıkımı hızlandırır ve kas hacmini azaltır.

Bir Protein/Karbonhidrat karışımı (Weight Gainer) ile alınması tavsiye edilir. Bu karışım L-Glutamine'in kaslara taşınmasına yardımcı olur.

Ayrıca protein sentezine yardımcı olması nedeni ile kas ve baı dokusu rahatsızlıklarında, protein ihtiyacını gidermede kullanılır. özellikle ameliyat sonrası, yaralanma ve yanıklara karşı bu özelliıinden dolayı sıkça kullanılmaktadır. Ayrıca beyin fonksiyonlarını artırıcı özelliıi ile epilepsi, şizofreni ve yaşlılıkta destekleyici olarak önerilir.

İçeriıi
1 servis 5 g.

Her servis;
L-Glutamine 5g

Kullanım Şekli
Günde 2-3 kez bir bardak (yaklaşık 150ml) sıvı ile 5-6 gr (1 çay kaşııı) karıştırılarak aç karnına alınır. Antrenman günlerinde aynı karışım antremandan hemen sonra alınır.

Ultimate Nutrition Glutapure


L-Glutamine büyüme hormonunun salgılanmasını uyarır. Çok az miktarda L-Glutamine alındığında dahi kandaki büyüme hormonunun arttığı gözlenmiştir. Antrenmanlar sırasında en Çok tüketilen amino asit L-Glutamine'dir.
Vücutta en fazla bulunan amino asit L-Glutamin'dir. Tek başına toplam amino asitlerin %50'sini oluşturur. Aynı oranda da sporcuların en çok tükettiği amino asittir. Bu amino asitin yerine hızla konulması sporcular için Çok büyük önem taşır.
L-Glutamine büyüme hormonunun salgılanmasını uyarır. Çok az miktarda L-Glutamine alındığında dahi kandaki büyüme hormonunun arttığı gözlenmiştir. Antrenmanlar sırasında en Çok tüketilen amino asit L-Glutamine'dir.
L-Glutamine kas dokusunda yüksek miktarda bulunan ve protein sentezi iÇin ihtiyaç duyulan bir amino asittir. Kas gelişiminde uyarıcı etkiye sahiptir. Antreman sırasında vücut kandaki Glutamine stoklarını tüketir. Daha sonra kaslardaki stokları harcar. Vücutta L-Glutamine seviyesinin düşmesi kaslarda yıkımı hızlandırır ve kas hacmini azaltır.

Bir Protein/Karbonhidrat karışımı (Weight Gainer) ile alınması tavsiye edilir. Bu karışım L-Glutamine'in kaslara taşınmasına yardımcı olur.

Ayrıca protein sentezine yardımcı olması nedeni ile kas ve bağ dokusu rahatsızlıklarında, protein ihtiyacını gidermede kullanılır. özellikle ameliyat sonrası, yaralanma ve yanıklara karşı bu özelliğinden dolayı sıkÇa kullanılmaktadır. Ayrıca beyin fonksiyonlarını artırıcı özelliği ile epilepsi, şizofreni ve yaşlılıkta destekleyici olarak önerilir.

İÇeriği
1 servis 5 g.

Her servis;
L-Glutamine 5g

Kullanım Şekli
Günde 2-3 kez bir bardak (yaklaşık 150ml) sıvı ile 5-6 gr (1 Çay kaşığı) karıştırılarak aÇ karnına alınır. Antrenman günlerinde aynı karışım antremandan hemen sonra alınır.

Ultimate Nutrition Amino 2000


Amino 2000 bütün temel amino asitleri yüksek değerlerde içerir. Ayrıca bileşenlerinde amino asitlerin emilimi için gerekli olan protein enzimleri de vardır.
Proteinlerin parçalanması ile açığa çıkan amino asitler vücudumuzun yapı taşlarıdır. Sporcular normal yaşam sürdüren bir kişiden çok daha fazla proteine gereksinim duymaktadırlar. Antreman esnasında kasların protein sentezi durduğundan dolayı metabolizmanın aminoasit ihtiyacı artar. Proteinin özü olan aminoasitleri normal gıdalardan almak sporcularda yağlanma, verimliliğin azalması, kasların erimesi ve güç kaybı gibi sonuçlara yol açabilir. Bu nedenle amino asit takviyesinin dışarıdan hidrolize edilmiş sporcu gıdaları ile yapılması en sağlıklı ve en hızlı çözümdür.

Amino asitler vücutta dokuların yenilenmesi, büyümesi ve kas yapımı için metabolizmanın kullandığı en önemli maddelerdir. Büyüme ve gelişme hormonlarının salgılanması, diyette kas kaybının önlenmesi, hızlı doku yenilenmesi ve daha fazla enerji için amino asitler gereklidir. Amino 2000 bütün temel amino asitleri yüksek değerlerde içerir. Ayrıca bileşenlerinde amino asitlerin emilimi için gerekli olan protein enzimleri de vardır. çalışmakta olan kaslar tarafından emilen amino asitler vücudun nitrojen ihtiyacı açısından çok önemlidir.

ULTIMATE NUTRITION aminoasitleri şeker veya tatlandırıcı içermez. Sadece %100 whey protein kaynaklıdır. Protein hazmını ve amino asit emilimini maksimum düzeye çıkartır. L- formunda amino asitlerden oluşması insan yapısına en uygun formda olmasını sağlamaktadır.

Ultimate Nutrition Amino 2000


Amino 2000 bütün temel amino asitleri yüksek değerlerde içerir. Ayrıca bileşenlerinde amino asitlerin emilimi için gerekli olan protein enzimleri de vardır.
Proteinlerin parçalanması ile açığa çıkan amino asitler vücudumuzun yapı taşlarıdır. Sporcular normal yaşam sürdüren bir kişiden çok daha fazla proteine gereksinim duymaktadırlar. Antreman esnasında kasların protein sentezi durduğundan dolayı metabolizmanın aminoasit ihtiyacı artar. Proteinin özü olan aminoasitleri normal gıdalardan almak sporcularda yağlanma, verimliliğin azalması, kasların erimesi ve güç kaybı gibi sonuçlara yol açabilir. Bu nedenle amino asit takviyesinin dışarıdan hidrolize edilmiş sporcu gıdaları ile yapılması en sağlıklı ve en hızlı çözümdür.

Amino asitler vücutta dokuların yenilenmesi, büyümesi ve kas yapımı için metabolizmanın kullandığı en önemli maddelerdir. Büyüme ve gelişme hormonlarının salgılanması, diyette kas kaybının önlenmesi, hızlı doku yenilenmesi ve daha fazla enerji için amino asitler gereklidir. Amino 2000 bütün temel amino asitleri yüksek değerlerde içerir. Ayrıca bileşenlerinde amino asitlerin emilimi için gerekli olan protein enzimleri de vardır. çalışmakta olan kaslar tarafından emilen amino asitler vücudun nitrojen ihtiyacı açısından çok önemlidir.

ULTIMATE NUTRITION aminoasitleri şeker veya tatlandırıcı içermez. Sadece %100 whey protein kaynaklıdır. Protein hazmını ve amino asit emilimini maksimum düzeye çıkartır. L- formunda amino asitlerden oluşması insan yapısına en uygun formda olmasını sağlamaktadır.

Ultimate Nutrition Amino Gold


Amino 1500 bütün temel amino asitleri yüksek değerlerde içerir. Ayrıca bileşenlerinde amino asitlerin emilimi için gerekli olan protein enzimleri de vardır.
Proteinlerin parçalanması ile açığa çıkan amino asitler vücudumuzun yapı taşlarıdır. Sporcular normal yaşam sürdüren bir kişiden çok daha fazla proteine gereksinim duymaktadırlar. Antreman esnasında kasların protein sentezi durduğundan dolayı metabolizmanın aminoasit ihtiyacı artar. Proteinin özü olan aminoasitleri normal gıdalardan almak sporcularda yağlanma, verimliliğin azalması, kasların erimesi ve güç kaybı gibi sonuçlara yol açabilir. Bu nedenle amino asit takviyesinin dışarıdan hidrolize edilmiş sporcu gıdaları ile yapılması en sağlıklı ve en hızlı çözümdür.

Amino asitler vücutta dokuların yenilenmesi, büyümesi ve kas yapımı için metabolizmanın kullandığı en önemli maddelerdir. Büyüme ve gelişme hormonlarının salgılanması, diyette kas kaybının önlenmesi, hızlı doku yenilenmesi ve daha fazla enerji için amino asitler gereklidir. Amino 1500 bütün temel amino asitleri yüksek değerlerde içerir. Ayrıca bileşenlerinde amino asitlerin emilimi için gerekli olan protein enzimleri de vardır. çalışmakta olan kaslar tarafından emilen amino asitler vücudun nitrojen ihtiyacı açısından çok önemlidir.

ULTIMATE NUTRITION aminoasitleri şeker veya tatlandırıcı içermez. Sadece %100 whey protein kaynaklıdır. Protein hazmını ve amino asit emilimini maksimum düzeye çıkartır. L- formunda amino asitlerden oluşması insan yapısına en uygun formda olmasını sağlamaktadır.

Universal Nutrition GH


Arginine ve Ornitine içeren etkisi klinik çalışmalarla kanıtlanmış GH destekleyici özel formül.
Growth Hormone Maximizing Formula
Maximum GH salgısı
Artan anabolik fonksiyon
Kas ağırlığında artış
Hipofiz salgı uyarıcı
GH ön ham maddesi
Protein sentezlenmesi
Anti katabolik etkide artış
Arginine ve Ornitine içeren etkisi klinik çalışmalarla kanıtlanmış GH destekleyici özel formül.
Anabolik ve anti-katabolik etkileri ile;
1. Vücudun nitrojen tutumunu artırır
2. Protein sentezini yükseltir ve
3. Katabolik protein parçalanmasını azaltır. GH MAX, vücut yağlarının enerji metabolizmasında kullanımını arttırır ve yağ yakımı ile kilo kaybına yardımcıdır.
GH Max Arginine ve Ornitine'in klinik olarak kanıtlanmış dengeli oranlarını içerir. GH hormonunun artımına yardımcı olur
Kullanım Şekli:
Boş mideye günde toplam altı tablet alınız. 4 tablet antrenmandan önce ve diğer ikiyi yatmadan hemen önce kullanınız. Antrenman yapmadığınız günlerde 2 tablet sabah, 2 tablet öğleden sonra ve 2 tablet gece yatmadan hemen önce alınız.

WEIDER-Amino Liquid


Mükemmel Sıvı Kas Yenileyici
9500 mg serbest formda amino asit/ampul

2000 mg L-Arginine + L-Ornithine/ampul
1200 mg BCAA/ampul
Weider Amino Liquid, metabolizma tarafından %100'ünün emilebilmesi ve 10 dakika gibi çok kısa sürede kas sistemine ulaşabilmesi amacı ile sıvı formda hazırlanmış komple spektrumlu bir amino asit kaynağıdır. Serbest formdaki amino grup asitler kas sistemine en çabuk ulaşan, metabolizma tarafından en kolay kullanılabilen ve en fazla etkiyi gösterebilen kapasitedeki amino asitlerdir bu nedenle Weider Amino Liquid özellikle serbest formdaki amino asitlerden üretilmiştir. Bu avantajı ile antrenmanlardan hemen sonra başlayan ve 2 saat süren kas sisteminin yenilenme sürecini kısaltmakta ve kas proteini üretimini artırmaktadırlar. Bu nedenle, proteinlerin sentezlenmesi sonucu açığa çıkan amino asitlerin parçalanmasının 2 saatten fazla sürmesi ve zamanında adalelerin yenilenmesini sağlayamaması gibi metabolizma için büyük risk taşıyan tehlikelerden uzak tutarlar ve daha fazla kas kütlesini garanti ederler. Weider Amino Liquid, ağır ve şiddetli antrenmanlarda tüketilen amino asitlerin yerini doldurabilecek kapasite ve özellikte üretilmiştir.
Vücudun ihtiyaçlarına fazlası ile cevap verebilen bu ürün, kas sisteminin madde alışverişini artırdığından dolayı yağ yakımını da hızlandırır. Formülüne ilave edilen Vitamin C, Vitamin B6 ve Folik Asit sayesinde yoğun, sert ve şiddetli antrenmanlarda amino asitlerin değişimlerine ve madde alışverişine yardımcı olan bir katalizör görevi üstlenmektedir, yani vücudun işlev hızını artırmakta ve sinir sistemine yardımcı olmaktadır.
Sonuç: Kas sisteminin eksiksiz yenilenmesi, yapılaşması ve iyi bir definasyon...
Hazırlanılışı: Kullanıma hazır bir şekilde üretilmiştir. Ampulün kapağını açarak direk içiniz yada 300 ml doğal meyve suyuna ilave ederek içiniz.
Kullanım Şekli:
Şampiyonlar: Tüm antrenman günlerinde 3 farklı kullanım zamanı söz konusudur; antrenmandan 15 dakika önce, antrenmandan hemen sonra ve yatmadan önce olmak üzere,
<> 80 kg: 3 ampul
Orta seviyeli vücut geliştiriciler: Tüm antrenman günlerinde 2 farklı kullanım zamanı söz konusudur; antrenmandan 15 dakika önce ve yatmadan önce olmak üzere,
<> 80 kg: 1 ampul >100 kg: 2 ampul içiniz.

IDS Sports Multi-Pro Whey Isolate Protein


IDS Sports Multi-Pro Whey Isolate Protein 2268 gr
Her porsiyonda 26 gr proteinAspartam içermeyen, kolaylıkla karışan BCAA ve Glutamine takviyeli leziz izole whey protein tozu...
Her 1 porsiyonda ;
26 gr yüksek biyolojik değerli izole whey protein
8,4 gr BCAA
6,6 gr Glutamine
Düşük karbonhidrat oranı
Düşük yağ oranı
Çok düşük kolesterol oranı
Blender veya mikser gerektirmeyen kolay karışım
Aspartam içermez
Vitamin ve minerallerle zenginleştirilmiş tek protein tozu
Üstün özelliklerle mükemmel lezzettin eşsiz karışımı
Protein sentezi yani vücuda alınan proteinin kas gelişiminde kullanılabilmesi için katalizör görevi olan çeşitli vitamin ve minerallere ihtiyaç vardır. IDS Multi-Pro Whey Isolate, bu vitamin ve mineraller ilave edilerek zenginleştirilmiş tek protein tozudur. Gerekli vitamin ve minerallerin proteinle aynı anda alınması alınan proteinin en üst seviyede kullanılabilmesini dolayısıyla da en etkin kas gelişimini sağlar.
IDS Multi-Pro Whey Isolate, bir porsiyonda sadece 2 g karbonhidrat, 1,5 g yağ içerir. Kolesterol oranı çok düşüktür. İzole whey proteini olduğu için hazmı kolaydır, çabuk ve çok yüksek oranda sindirilir.
Multi-Pro Whey Isolate, sporcular için kas yıkımının önlenmesi, yıpranan kas dokusunun tamiri ve yeni kas oluşumu için gereken tüm amino asitleri sağlar. Bu amino asitlerden en önemlileri olan BCAA'lar (L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine) ve L-Glutamine içeriği rakip ürünlere kıyasla çok daha yüksektir. Bu nedenle, yıllardır Amerika Birleşik Devletleri'nde ve Avrupa'da profesyonel sporcuların bir çoğu tarafından en çok tercih edilen protein tozudur.
IDS Multi-Pro Whey Isolate, instantize edilmiş olduğu için sadece kaşık kullanılarak su veya sütle kolaylıkla karıştırılabilir, kaşığa ve bardağa yapışmaz, blender veya mixer kullanmayı gerektirmez. Aspartam içermez.

IDS Sports Multi-Pro Whey Isolate Protein


IDS Sports Multi-Pro Whey Isolate Protein 912 gr
Her porsiyonda 26 gr protein
Aspartam içermeyen, kolaylıkla karışan BCAA ve Glutamine takviyeli leziz izole whey protein tozu...
Her 1 porsiyonda ;
26 gr yüksek biyolojik değerli izole whey protein
8,4 gr BCAA
6,6 gr Glutamine
Düşük karbonhidrat oranı
Düşük yağ oranı
Çok düşük kolesterol oranı
Blender veya mikser gerektirmeyen kolay karışım
Aspartam içermez
Vitamin ve minerallerle zenginleştirilmiş tek protein tozu
Üstün özelliklerle mükemmel lezzettin eşsiz karışımı
Protein sentezi yani vücuda alınan proteinin kas gelişiminde kullanılabilmesi için katalizör görevi olan çeşitli vitamin ve minerallere ihtiyaç vardır. IDS Multi-Pro Whey Isolate, bu vitamin ve mineraller ilave edilerek zenginleştirilmiş tek protein tozudur. Gerekli vitamin ve minerallerin proteinle aynı anda alınması alınan proteinin en üst seviyede kullanılabilmesini dolayısıyla da en etkin kas gelişimini sağlar.
IDS Multi-Pro Whey Isolate, bir porsiyonda sadece 2 g karbonhidrat, 1,5 g yağ içerir. Kolesterol oranı çok düşüktür. İzole whey proteini olduğu için hazmı kolaydır, çabuk ve çok yüksek oranda sindirilir.
Multi-Pro Whey Isolate, sporcular için kas yıkımının önlenmesi, yıpranan kas dokusunun tamiri ve yeni kas oluşumu için gereken tüm amino asitleri sağlar. Bu amino asitlerden en önemlileri olan BCAA'lar (L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine) ve L-Glutamine içeriği rakip ürünlere kıyasla çok daha yüksektir. Bu nedenle, yıllardır Amerika Birleşik Devletleri'nde ve Avrupa'da profesyonel sporcuların bir çoğu tarafından en çok tercih edilen protein tozudur.
IDS Multi-Pro Whey Isolate, instantize edilmiş olduğu için sadece kaşık kullanılarak su veya sütle kolaylıkla karıştırılabilir, kaşığa ve bardağa yapışmaz, blender veya mixer kullanmayı gerektirmez. Aspartam içermez.

Weider Premium Whey Protein


WEIDER Araştırma Grubu' nun Ar + Ge çalışmalarının en son ürünlerinden biri olan yeni WEIDER PREMIUM WHEY, %90' lık protein fraksiyon oranı ile eşsiz ve benzersiz doğal bir peynir altı suyu protein kaynağı olarak üretilmiştir.
En modern protein işleme ve saflaştırma yöntemlerinden olan düşük sıcaklık (soğuk proses) ve düşük basınç altında üretimi yapılarak doğal yapısı hiç bozulmadan elde edilen bu yeni ürünümüz, esasında bilimsel bir formül olarak hizmetinize sunulmaktadır.
Bilimsel formülü gereği; Globulin ve Glycomacropeptite adı verilen biyoaktif peptitleri yüksek oranda içeren yeni WEIDER PREMIUM WHEY, vücudun kas sistemine aşağıda verilen üstün özellikleri ve sıradışı avantajları sağlar:

kaslardaki laktik asit üretimini ayarlar böylece kas sistemini yıpranmalara karşı korur ve kaliteli kas kütlesi kazanımını garanti eder,
enerji üretimini artırarak kas hücrelerindeki kaliteli ve verimli enerji dağılımını sağlar böylece performanslı antreman imkanı sunar,
vücudun savunma sistemine destek verir dolayısıyla disiplinli ve sürekli antreman yapma şansı elde edilir,
iştah kontrolü sağlar dolayısıyla aşırı beslenmeye izin vermez; böylece yağlanmaya engel olur,
enzimlerden başlayan ve kas yapılaşmasına hatta yağ yakımına kadar devam eden bir geçiş aralığı sağlar,
antremanlarda ve antreman sonrası vücudun daha fazla insülin ve büyüme hormonu salgılamasına yardımcı olur,
kan hücresinin temel yapı taşı olan organik yağın denge seviyesini sürekli optimum düzeyde tutarak yağlanma ve kolestrol oluşumuna engel olur.

Doğal yapısının hiç bozulmamış olması ise adalelere daha üstün özellikler sağlar. Şöyleki;

1 saat gibi kısa süre içinde %100 emilir, sentezlenir ve kas sistemine en kısa sürede ulaşarak kas proteini üretimine yardımcı olur,
%100 absorve edilebilme özelliği, vücudun yüksek oranda ve daha kısa sürede kullanabilme kapasitesini artırır,
yüksek miktarlarda BCAA ve L-Glutamine içeriğine sahiptir dolayısıyla anabolik etki sağlar ve aşırı antreman sendromunu engeller,
kas sisteminin yenilenme oranını artırarak daha fazla kas kütlesini garanti eder.

Pazardaki bir çok proteinin vücuda sağlayamadığı yukarıda açıklanan benzersiz bir çok özelliği ve avantajı artı yüksek kalitesi ile siz değerli sporcuların hizmetine sunan Dünya markası WEIDER, böyle bir ürünü geliştirmiş olmaktan onur duyar, profesyonel ve disiplinli bir spor hayatına sahip olma yolunda sizlere başarılar diler.

Hazırlanışı ve Vücut Geliştiriciler için Kullanımı :
HAZIRLANIŞI: 30 gr (= 2 dolu yemek kaşığı) WEIDER PREMIUM WHEY PROTEIN' i 300 ml az yağlı (%1,5 yağ) süt ile mikser yada shaker kullanarak karıştırınız.

KULLANIMI:
Şampiyonlar - Tüm antreman günlerinde 4 farklı kullanım zamanı sözkonusudur: Sabah kalktıktan sonra, antremandan 1 saat önce, antremandan hemen sonra ve yatmadan önce olmak üzere,
<> 80 kg : 3 porsiyon >100 kg : 4 porsiyon

Orta Seviyeli Sporcular - Tüm antreman günlerinde 3 farklı kullanım zamanı sözkonusudur: sabah kalktıktan hemen sonra, antremandan hemen sonra ve yatmadan önce olmak üzere,
<> 80 kg : 2 porsiyon >100 kg : 3 porsiyon

Weider NSP Protein


Uzun süreli anabolik etki4 farkı üstün protein kaynağı1 gr'dan az yağÇok kaliteli süt proteinleri, peynir altı suyu proteinleri, yumurta ve soya proteinleri olmak üzere 4 farklı içeriğe ve dengeli amino asit yapısına sahip protein kaynaklarını bünyesinde bulunduran Weider NSP Protein, özellikle anabolik etki üretmesi ve antremanlarda meydana gelen protein parçalanmasından vede amino asit kaybının daha çok miktarlarda protein alımını gerektirmesinden ortaya çıkan açığın en üst seviyede karşılanması için bu eşsiz kombinasyonda üretilmiştir. Sporcular özellikle vücut geliştiriciler, almaları gereken günlük protein miktarını hesaplarken mutlaka kullanacakları her protein kaynağının genel yapısını da bilmek zorundadırlar.Süt Proteinleri: Metabolizma tarafından çok yavaş bir şekilde sentezlenir ve özellikle temel amino asitlerce çok zengin olan süt proteinleri, yıpranan kasları 7 saat gibi oldukça uzun bir zaman süresince besler. Peynir altı suyu proteinleri (izole edilmiş formda): Metabolizama tarafından en hızlı sentezlenebilen protein kaynağıdır. Peynir altı suyu proteinleri, ancak i Yumurta besinleri: Sadece ve sadece yumurta beyazı proteinleri, yüksek miktarda sülfür elementi içeren histidine ve Cysteine amino asitlerini en çok bünyesinde bulunduran protein kaynağıdır. Sülfür elementinin kas sistemi için önemi, protein sentezinin eksiksiz tamamlanmasında kullanılmasıdır. Bu özelliği ile 4 farklı protein kaynağına çok iyi bir amino asit denge kombinasyonu sağlar.Soya Proteinleri (izole edilmiş formda): Metabolizma tarafından yine hızlı sentezlenebilen bir protein kaynağıdır. İzole formunda ise yaklaşık 4 saatlik bir zaman periyodu süresince yıpranan kasları besler.Bu bilgiler ışığında Weider Protein'in kas sistemini ne kadar uzun süreli ve dengeli beslediği açıkça görülmektedir.Weider NSP Protein'in diğer bir avantajı da formülünde Papaine ve promeline isimli 2 adet önemli enzimin bulunmasıdır. Böylece vücudun sentezleme işlevleri çok daha çabuk ve kolay olabilecektir.

Optimum Nutrition %100 Egg Protein


Beslenme uzmanları genellikle yumurtayı protein kalitesinin’’Altın Standartı’’ olarak tanımlarlar.Yumurta önemli yedi amino asitlerin(vücudumuzun başka türlü oluşturamayacağı)hepsini,özellikle önemli olan kükürt içerikli aminoları içerir.Yumurta aynı zamanda kolayca sindirilir.Laktozsuz protein kaynağı olarak,yumurta diet gıdaları ile iyi tolere edilir.Bu ve diğer nedenlerden dolayı,vücut geliştirme diyetinde yumurta,sporun başlangıcından beri başlıca ürün olmuştur.
Yumurtanın tam bir ürün olarak diyet proteini kaynağında kullanımı’’istenmeyen’’(kolestrol ve doğmuş yağ) sonucunu birlikte getirmektedir.Yumurta işlemesindeki gelişmeler sayesinde,bu sınırlamaların her ikiside kolayca aşılmaktadır.
Özel ekipman ve işleme teknikleri kullanarak,kolestrol yüklü yumurta sarısı,yağ ve kolestrolsüz yumurta akından,nerdeyse hepsi protein olacak şekilde yarılır.Sıvı yumurta sarısı proteini daha sonra bir ‘’hazır hale getirme’’ maddesiyle püskürtme yoluyla,karıştırmayı kolaylaştırmak ve buz dolabında saklama zorunluluğunu ortadan kaldırmak için kurutulur.
Optimum Nutrition ,% 100 yumurta proteini,yalnızca 10 saniyede hazırlayacağınız ,yedi yumurta akına eş değer beslenme değerini ihtiva etmektedir.Temel amino asitlerin tüm profillerinin yanında,Amino asit ve Glutamik Asit zincirini de sağlamaktadır.Çoğu sporcular,çalışan kaslarının protein ihtiyacını ,daha ucuz olması bakımında yumurtayı tercih ederler.Yumurta alımları artıkça,yeme problemleri başlar ve yumurta yeme işi işkenceye dönüşür.1 kaşıklık ölçekte,7 yumurtanın toplam protein değerini veren ve içeriğinde buluna AMİNOGEN enzimleri ile vücuda alınan tüm proteinlerin emilimini gerçekleştiren ,bileşeninde mineraller ve 8 temel amino acid bulunan,Optimum Nutrition %100 Egg Protein ,sporcuların bu yöndeki tüm sıkıntılarına çözüm bulan bir doğal yumurta proteinidir.Özel bir teknoloji ile üretildiği için kolestrol sıfırdır.
Her birey ,vücudunun günlük ihtiyacı olan proteini değerini ,bu ürünümüzle rahatlıkla karşılayabilirler.
Bireysel kuallanım:Her sabah , 2 çorba kaşığı nı su veya sizin tercih edeceğiniz bir sıvı içecekle birlikte kullanabilirsiniz. Sportif kullanım : İdmanda sonra 1 çorba kaşığı,gece yatarken 1 çorba kaşığı ve sabahleyin 1 çorba kaşığınu su veya sizin tercih edeceğiniz bir sıvı ile kullanınız.

POWERSTAR FOOD Super Hi Pro


Profesyonel bütün sporcular ve vücut geliştidiciler için beslenme takviyesidir. Bu ürün içinde 13 yıldan fazla bilgi ve tecrübe saklıdır ve içeriği devamlı dahada geliştirilmiştir. SÜPER HI PRO 128, 13 yıldan fazla birçok spor dalında kendini kanıtlamıştır. SİNERJİ KONSEPTLİ PROTEİN KONSANTRESİ SÜPER Hİ PRO 128, protein eksikliğini gidermek ve sporcular içindir. Bu bütün dünyada en iyi protein konsantratlarından birisidir ve POWERSTAR FOOD (R) ürünlerinin etkinliği için süper bir örnektir. POWERSTAR FOOD (R) den geliştirilen Besleyici Madde SİNERJİ KONSEPTİ ve Besleyici Madde Faydalanma KONSEPTİ, bu özel proteinin yegane birleşiminin esaslarıdır. PROTEİN KALİTESİ SÜPER Hİ PRO 128, içindeki protein matriks, 13 yıldan fazla iyice geliştirildi, ıslah edildi ve şimdi innovatif protein formülü Prote Core (R), diğer önemli protein gruplarından ince karışımından ve sütlü proteininden , (kazein, globulin, laktoferrin, alfa-laktalbumin, beta-laktoglobin gibi), lupin protein ve buğday proteinden oluşmaktadır. Prote Core (R) 128 lik bir biyolojik değere sahiptir. 100 gram aminoasit profilinde, %20 BCAA lar ve % 23 den fazla en önemli aminoasit olan L-GLUTAMIN bulunmaktadır. SÜPER HI PRO 128 vücut tarafından yavaş emilir ve böylece saatler boyunca değerli proteinlerle desteklenmiş olur. Bu sayede gündüz ve gece kullanımı için ideal. BİYOLOJİK DEĞERİ SÜPER HI PRO 128’ de biz yalnız Prote Core (R) nin kalitesine ve etkinliğine itina göstermedik, özellikle vucüdunuzda bundan NEKADARINI emebilir ve değerlendirebilirsiniz. En iyi protein hücrelere kısmen yada hiç ulaşamadıktan sonra ne ifade eder ?İşte bu noktada özel olarak POWERSTAR FOOD (R) tarafından konsepte edilen sinerji grupları sayesinde vücut emilimi hızlandırılır ve yükseltilir. Böylece T-MAX (R) ve İnsül Act (R), sayesinde yüksek değerli yapı maddelerinin vücud hücreleri içine çok seri nakli gerçekleşir. Prote Core (R) içinde bulunan B-KOMPLEK PLUS sayesinde aminoasitlerin daha iyi emilimi sağlanır. SÜPER Hİ PRO 128 içinde, POWERSTAR FOOD (R) den geliştirilen ve patenti alınan besleyici madde optimalleştiren Aktimun (R) yer alır. Aktimun (R), sindirim sistemi bazında hareket eder, bu sistem içinde barsak florasını canlandırır ve böylece iyi bir sindirim ve emilim sağlanır. Bu sayede POWERSTAR FOOD (R) ürünlerinin değil, tüm beslenme maddeleri, vitaminler ve minerallerin daha iyi emilim sağlanır. İçindekiler kısmında nelere dikkat edilmelidir:Piyasada bulunan proteinlerin pek çoğunu ayırabilmek için; içindekiler kısmı, üretim kalitesi için önemli bir işarettir. Tüm gıda maddeleri miktarına göre değerleri azalarak listelenmiş olmalıdırlar. Yani ürün içinde en fazla olan değer ilk sırada yer alır. Bir çok üründe, ancak 4. ve 5. sırada yer alan protein gruplarıyla reklam yapılarak tüketici yanıltılmaktadır. SÜPER Hİ PRO 128 in AVANTAJLARI * % 84 protein içerikli Prote Core (R), patenti alınan protein matriksidir.* Gece ve gündüz saatlerce protein beslenmesini sağlar. * Yüksek biyolojik değerlilik 128 * Patentleri alınan Aktimun R ve T-MAX (R), barsak florasına canlılık vererek tüm gıda maddelerinden maksimum emilim sağlar.* İNSUL ACT (R) adele hücrelerinin içine nakil görevini hızlandırır. * B-KOMPLEKS PLUS, proteinlerin ve aminoasitlerin biyolojik değerini yükseltir. * % 20 den fazla BCAA ve % 23 den fazla L-glutaminli yüksek değerli aminoasit kütlesi içerir.* Daha yüksek vitamin oranı ile, sporcuların yükselen vitamin ihtiyacına uyum sağlar. * Olabilecek hazımsızlıktan sakınmak için daha az tatlandırıcı içerir. * Mümkün olduğunca doğal maddeleri veya doğal aromalar kullanılır ve yapay aroma maddeleri kullanılmaz. Böylece örneğin “Schoko” ve “Mokka” tatlarında sadece kaliteli ve ince çekilmiş kakao ve kahve tozu kullanılır. * SÜPER H PRO 128, lezzetlidir, iyice erir ve bu nedenle sindirimi kolaydır. * En iyi fiyat- kalite ilişkisiTat Çeşitleri !Schoko( çikolakalı), Mokka (kahveli), Erbeer(çilekli), Banane(muzlu), Cokos (Hindistan cevizli) tatlardan seçebilirsiniz.
Kullanım Şekli:
İhtiyaca göre günde 1 ila 4 defa 30 gram (1 POWERSTAR ölçek kaşığı =11,5 gram) 250 ml süt (light) içinde içiniz. Her porsiyon, size 128 lik biyolojik değerlilikte 30 gramdan daha fazla protein verir. Lütfen kullanma tavsiyesine uyunuz, çünki daha fazla proteini vücudunuz bir defada değerlendiremez. Kullanılan tatlandırıcı tavsiye edilen dojaza göre ayarlanmıştır ve bunun yanısıra tasarrufta etmiş olursunuz.

Optimum Nutrition Pro Complex APS


13 gramdan fazla BCAA.
Laktaz ve sindirim enzimleri.(Aminogen içerir.)
8 gramından fazla Glutamin,glutamine peptide.
KALİTELİ PROTEİNLER = KALİTELİ SONUÇ.
Optimum Nutrition’un Pro Complex APS ;Çeşitli kesilmiş süt ve yumurta proteinlerinde biyoaktif karışımların izolasyonu,toplanması ve değişimlerini hesaba katan modern işlem tekniklerinin mükemmel sonucudur.Ion-Exchange Whey Protein Isolates,Cross Flow Microfiltered Whey Protein Isolates,Ultrafiltered Whey Protein Concantrate,Hydrolyzed Whey Peptides,Glutamine Peptidets ve yumurta albüminin özel karışımı kullanarak 55 gramlık bir miktar temin eder.
Neden Multi-Protein kullanılmalı.? Profesyonel ve ciddi sporcuların bildiği gibi ,bütün proteinlerin farklı birer amino asit profili vardır.Whey proteinler ,özellikle 3 BCAA(Branched Chain Amino Acids:L-Leucine,L-İsoleucine ve Valine)açısından zengindir.Yumurta albümin;L-Argİnine,L-Cristine ve L-Methionine gibi sülfür içerikli amino asidlerde bol miktarda bulunmaktadır.Hydrolyzed Whey Peptidete’ler;Glutamic acid te bolca bulunur ve L-Trytophan’da doğal olarak bulunur.Multi-protein kaynaklarını birleştirirsek,Pro-Complex APS,her bir amino asit profili sunması ve sonuç vermesi konusunda en iyi sonucu sağlar.
PRO-COMPLEX APS’Yİ KULLANMAK İÇİN DİĞER SEBEPLER -Pro-Compleks APS,Laktoz içerir.(Sindirimi daha kolay olan Laktozun bileşiklerine ayrılmasında yardımcı olan enzim.) -Pro-Complex APS,her dozda 8 gr Glutamine ve 13 gr BCAA verir. -Pro-Complex APS,her dozda geniş kapsamlı bir vitamin,önemli mineraller ve patentli sindirim enzimi Aminogen’in karışımını temin eder. -Pro-Complex APS,biyoaktif mikroparçalar içerir.Glikomakropeptide’ler (GMP),Laktalbümin,B-Laktoglobülin,Laktoferrin ve Laktoperoksidaz gibi. -Pro-Complex APS,kaşıkla kolaylıkla karıştırabilinir.Blender gerekmez. -Pro-Complex APS,içeriğinde temel vitamin ve minerallerin bulunması.
Sportif yaşantısında,Profesyonellik yaşayan sporcuların daha güçlü ve daha büyük ölçülü kaslara sahip olmak isterler.Her zaman idealleri en iyisinin en iyisi olmaktır.Bu ideallere ulaşamayanlar her zaman geri planda kalır.İşte bu hayalleri gerçekleştirecek olan sizlere,Optimum Pro-Compleks i sunmaktan kıvanç duyarız.Bu idealiniz ulaştıracak en yakın dostunuzdur.
Sportif kullanımı: Sabahleyin 1 kaşık ve idman sonra 1 kaşık ölçüyü,su veya dilediğiniz bir sıvı ile karıştırarak için. .

UNIVERSAL NUTRITION-ANIMAL


İdeal antrenman proteini 6'lı zengin protein kompleksi ve kreatin karışımı...
Peynir altı suyu proteini (whey) konsantresi
İzole süt proteini (kazein) peptitleri
Yumurta akı proteini
Whey izolatları
Hidrolize whey peptitleri ve
Hidrolize glutamine peptitlerinden oluşur.
Ayrıca, her serviste;
2500 mg kreatin monohidrat,
1000 mg glutamine (extra eklenmiş toplam 4000 mg)
500 mg taurine içeren tek protein tozudur.
Animal Max kas dokularını koruyucu kalsiyum, fosfor, magnezyum, sodyum ve potasyum mineralleri içerir. Bu mineraller antrenman sırasında ve dinlenme döneminde kas formunu korumaya ve antrenman sırasında terleme ile kaybedilen önemli mineral tuzlarını vücuda geri kazandırmaya yardımcıdırlar. Animal Max yorgunluk ve güç kaybına karşı sporcu metabolizmasını destekler. Taurine iskelet ve kalp kasındaki kalsiyum oranının ayarlanmasında ve düzenli fonksiyonlarının devamlılığının sağlanmasında rol oynar.
Zengin Besin Kaynağı
Etkin Protein Sentezi
İleri Nitrojen tutumu
Kas erimesini azaltıcı
Güç ve dayanıklılığı artırır
Hızlı onarım
Yağsız kas gelişimi


*Günlük Yüzde Değerler 200 kalorilik beslenmeye göre tesbit edilmiştir.
**Günlük Değer tesbit edilmemiştir.
Kullanım Şekli:
3 kaşık ürünü 250-300 ml su veya süt ile karıştırın. Antrenman günleri günde 2 servis alınız (1 servis antrenmandan 45 dakika sonra ve diğeri de öğün aralarında). Antrenman yapmadığınız günlerde 1 servis öğün aralarında alınız. En iyi sonuç için blender ile karıştırınız.

Optimum Nut. %100 Whey Protein


Dünyanın en iyi markası seçilen ,Optimum Nutrition ürünlerinden ,3ncü nesil ve dünyanın en iyi proteini seçilen %100 Whey GoldStandart proteini,Yüce Türk Milleti'nin sporcularının kullanımına sunmaktan, büyük onur ve kıvanç duymaktayız.
En baştan beri,Optimum Nutrition diğer bütün Whey protein (Sporcu gıdalarında)memnuniyetsizlik yaratan yönlerin standartını yükseltti.Şimdi 3.nesil ON %100 Whey GOLD STANDART ile çıta tekrar yükseltilmiştir
%100 Whey Gold Standart karışımında,kişiye özel şu karışımlar bulunmaktadır.
Mikrofiltre edilmiş Whey Protein tecridi.
İyon alışverişli Whey proteini tecridi.
Ultra filtre edilmiş Whey protein konsantrasyonu.
Hydro Whey,hidrolize edilmiş Whey (peptides)
Size her hizmette,saf yabancı madde katılmamış Whey proteininden daha çok miktarı ve istemediğinizden dolayı,yağ,doymuş yağ,kolestrol,laktoz ve diğer karbonhidratlardan daha az vermek için,hizmet sunar.
Optimum Nutrition %100 Whey Gold Standart (Sporcu gıdası) bir istisna değildir.ON %100 Whey Gold Standart hepsinden daha iyidir.İşte sebepleri,
1-ON %100 Whey Gold Standart daha fazla Whey proteini tesridi sağlar.(WPI) en saf ve zengin Whey proteini kaynağını sağlar.
2-Yüksek protein yüzdesi hususunda ON %100 Whey Gold Standart hep bir lider olmuştur.Bir ons üründen çok az fazlası içerisinde 24 gram protein ağırlığın neredeyse %79 oluşturur.
3- ON %100 Whey Gold Standart daha hızlı aktive olsun diye,stratejik olarak hidrolize edilmiş daha fazla hydro proteini,düşük moleküler ağırlıklı ağırlıklı Whey proteini(peptides)ekledik.
4- ON %100 Whey Gold Standart obzörvasyonu arttırmak ve ürünü laktoza duyarlı ve daha dost kılmak için ,aminogen sindirim enzimleri içermektedir.
5- ON %100 Whey Gold Standart kaşıkla birkaç kez karıştırılmayla tamamen ve daha kolay karışsın diye sulandırıldı.
6-Her hizmet ürünü hatta daha düşük,daha orta ve daha yüksek moleküler ağırlıklı olanlar bile biyolojik açıdan aktif Whey proteini microfraksiyonları(Alpha-Lactalbumin,Glycomacpeptides,Beta-lactoglobulin,Immınoglobulin,G(IgG)Lactoferrin, Lactoperoxidase ve çeşitli büyüme faktörleri.
7-Her kaşıkta 4 gramdan fazla glutamin ve 5 gram BCAA amino asitleri. Yeni spora başlayan sporcuların sadece tek başına bu ürünü kullanmaları yeterli olacaktır.Bu ürünümüz ,spora yeni başlayanlara tüm beklentilerini verecektir
Optimum %100 Whey Gold Standart Proteini,tek başına tüm beklentileri karşılayacak bir üründür.Evde,İş yerinde ve spor salonunda spor yaparken veya özel beslenme amaçlı (yemek yeme problemi ve iştahsızlık problemi olanlar) shake gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz bir üründür.
Tavsiyemiz, Creatine, Multivitamine ve mineral ile kombine edilmesi, olacaktır.
İleri seviyedeki sporcular için, Nitric Oxide, BCAA, Multivitamine, Creatine, C vitamini, keten tohumu yağı ve Glucosamine ile kombine edilmesini öneririz.
BU ÜRÜN İLAÇ DEĞİLDİR
Yurda kaçak olarak sokulan,Optimum Nutrition Ürünlerinden yasal sorumlu değiliz.
Kullanım Şekli
Sporcular 1 ülçek (28,4 g) Optimum%100 Whey’i 250ml (1 bardak) sıvı ile karıştırarak egzersiz üncesi ve yine aynı oranda bir karışımı egzersiz sonrası almalıdırlar. Diyet programları sırasındaki kullanımında, aynı ülçek karışım öğlen veya akşam yemeği yerine alınır.

WEIDER Whey Protein


%87 whey protein
Üstün kalite ve %100 biyolojik değer
Yüksek L-Glutamine miktarı ve süper etki
Çok kısa sürede emilim ve daha fazla güç üretimi

Proteinler, istisnasız tüm spor dallarında elde edilen başarıların temel nedenlerinden biridir. Çünkü, proteinler insan vücudunun ihtiyacı olan sudan sonra gelen en önemli ana maddesidir. Proteinler vücutta depolanamazlar, sadece düzenli alınan gıdalar ile temin edilebilirler. Eğer metabolizma proteinsiz kalır ise kendine ait olan protein özünü kemirmeye başlar ve böylece yapılan antremanlarda performans ve başarıdan söz etmek mümkün olamaz. Bu konuda uzun ve yoğun bilimsel çalışmalar yapan Weider Araştırma Grubu, Weider Whey Protein' i bir kaç benzersiz özelliği ile üreterek herhangi bir peynir altı suyu proteini olmadığını, kasları çok daha performanslı geliştirdiğini ve kas sisteminin yenilenmesinin hızlandırılmasına daha fazla yardımcı olabildiğini kanıtlamışlardır, Şöyle ki;

Pahalı ve modern bir teknoloji olan İyon Değişimli İleri Seviye Filtrasyon Prosesi uygulanmıştır, böylece %100 saf hale getirilmiştir ve biyolojik değeri %100' dür. En güzel kanıtı, kuru maddede temel amino asitlerin oranı %46,7'dir ve kuru maddede BCAA oranı ise %22,2' dir.
Doğal yapısının bozulmamış olması sayesinde bünyesindeki peynir altı suyu proteini kısa zincirli peptitleri yüksek miktarlarda mevcuttur dolayısıyla metabolizma en kısa sürede ve en kolay şekilde emer, çok çabuk sentezler ve hemen kaslara kanalize edebilir.
En kaliteli hammaddenin kullanılması sonucunda içeriğindeki mevcut olan L-Glutamine miktarı yine de yeterli görülmemiştir ve formülüne ilave L-Glutamine eklenerek daha zengin hale getirilmiştir. Böylece yüksek miktarda L-Glutamine, Weider kalitesine sahip bu protein ile formüle edilerek; vücuttaki enerji oluşumunu artırması (daha sıkı antreman yapma avantajı), büyüme hormonunun salgılanma oranını artırması (daha fazla kas kütlesi elde etme şansı) ve sert antrenmanlardan hemen sonra kullanımı söz konusu olur ise kas sisteminin yenilenmesine de yardımcı olması, gibi ekstra avantajlar sağlar.

Çok da lezzetli bir tada sahip Weider Whey Protein, üstün özellikleri ile Weider garantisi altında beklentilerinize eksiksiz cevap verebilecek doğal bir protein kaynağıdır.

Hazırlanışı : 1 porsiyon = 30 gr ürünü (3 yemek kaşığı) 300 ml az yağlı (%1,5) süt ile shaker yada mikser kullanarak karıştırınız.

Kullanımı :
Şampiyonlar: Tüm antreman günlerinde 4 farklı kullanım zamanı sözkonusudur; sabah kalktıktan sonra, antremandan 1 saat önce, antremandan hemen sonra ve yatmadan önce olmak üzere,
<> 80 kg; 3 porsiyon
> 100 kg; 4 porsiyon içiniz.
Orta seviyeli vücut geliştiriciler: Tüm antreman günlerinde 3 farklı kullanım zamanı söz konusudur; antremandan 1,5-2 saat önce, antremandan hemen sonra ve yatmadan önce olmak üzere,
<> 80 kg; 2 porsiyon
> 100 kg; 3 porsiyon içiniz.
Yeni başlayanlar: antreman günlerinde 2 farklı kullanım zamanı söz konusudur; sabah kalktıktan hemen sonra ve yatmadan önce olmak üzere,
<> 80 kg; 2 porsiyon
> 100 kg; 2 porsiyon içiniz.

Ultimate Nutrition Isocool Protein Tozu


IsoCool'un içeriğinde sadece saf protein vardır. Karbonhidrat içermez. Yağ oranı gerçek sıfırdır. Laktoz içermemesi sayesinde çok hızlı ve kolay sindirilir.
Kas hacminizi ve gücünüzü hiçbir ek girdi almadan korumak istediğiniz durumlar vardır. Kas kalitesini aşırı yağ ve şeker almadan korumak ve iy performans sağlamak sporsular içn hayati önem taşır. Bu duruma özel olarak ULTIMATE NUTRTION size IsoCool'u sunmuştur. IsoCool'un içeriğinde sadece saf protein vardır. Karbonhidrat içermez. Yağ oranı gerçek sıfırdır. Laktoz içermemesi sayesinde çok hızlı ve kolay sindirilir. IsoCool Whey Isolate peynir altı suyunun ColdPure ultrafiltrasyon yöntemi ile işlenmesinden üretilmiştir. Bu teknikte peynir altı suyu düşük ısı ile işlenerek azami bioaktif formunu koruması sağlanır. Doğallığı bozulmadan en yüksek oranda esansiyal amino asitleri (EAA) ve çift zincirli amino asitleri (BCAA) içerir.
Kullanım Şekli:
1 ölçek (26 g) IsoCool bir bardak (200 ml) su, yağsız süt veya meyve suyu ile karıştırılır.

Weider CFM Whey Protein


Eşsiz CFM teknolojisi
%87 whey proteini izolesi
Uzun süreli anabolik etki
Protein endüstrisinde uygulanan yeni ve en son teknoloji olan CFM (Çapraz Akış Mikrofiltrasyon) yöntemi ile üretilen Weider CFM Whey Protein, doğal ve kendisinden gelen işe yarar bütün özellikleri en ufak bir kayıba dahi uğramadan bünyesinde bulundurur. Bu nedenle biyolojik değeri ve protein içeriği %100'dür. 87gr/100gr gibi son derece yüksek saf peynir altı suyu proteini izolesi içermesi ve formülüne dışarıdan ilave edilmiş 7,4 gr/1OO gr gibi oldukça yüksek değerdeki Glutamik Peptitler sayesinde metabolizma tarafından çok çabuk emilerek kas sistemindeki ihtiyaca olabilecek en kısa sürede eksiksiz cevap verir. Protein içeriğinin çok kuvvetli ve olabilecek en saf halde işlenmesi anabolik etkiye sahip olmasına ve dolayısıyla antrenmanlarda vücudun maksimum güç üretmesine imkan sağlar. İçerdiği yüksek miktarlarda biyoaktif peptitler, metabolizmanın çok daha fazla insülin ve büyüme hormonu salgılamasına yardımcı olur. Uygulanan CFM yöntemi ile, diğer proteinlerde olmayan bu üstün özellikleri sayesinde çok daha sert, yoğun ve sürekli antremanlar yapma ayrıcalığına sahip olabileceksiniz ve de elde edilen sonuçların kesinlikle tatmin edici olduğunu göreceksiniz.
Hazırlanılışı:1 porsiyon = 36 gr ürünü (4 yemek kaşığı) 300 ml az yağlı (%1.5) süt ile shaker yada mikser kullanarak karıştırınız.
Kullanım Şekli:
Şampiyonlar: Tüm antreman günlerinde 4 farklı kullanım zamanı sözkonusudur; sabah kalktıktan sonra, antremandan 30 dk. önce, antremandan hemen sonra ve yatmadan önce olmak üzere
<> 80 kg: 3 porsiyon > 100 kg: 4 porsiyon içiniz.
Orta seviyeli vücut geliştiriciler: Tüm antreman günlerinde 3 farklı kullanım zamanı söz konusudur; sabah kalktıktan hemen sonra, antremandan hemen sonra ve yatmadan önce olmak üzere.
<> 80 kg: 2 porsiyon >100 kg: 3 porsiyon içiniz.

Optimum Nutrition %100 Whey Protein


Dünyanın en iyi markası seçilen ,Optimum Nutrition ürünlerinden, 3.nesil ve dünyanın en iyi proteini seçilen %100 Whey GoldStandart proteini,Yüce Türk Milleti'nin sporcularının kullanımına sunmaktan, büyük onur ve kıvanç duymaktayız.
En baştan beri,Optimum Nutrition diğer bütün Whey protein (Sporcu gıdalarında)memnuniyetsizlik yaratan yönlerin standartını yükseltti.Şimdi 3.nesil ON %100 Whey GOLD STANDART ile çıta tekrar yükseltilmiştir
%100 Whey Gold Standart karışımında,kişiye özel şu karışımlar bulunmaktadır.
Mikrofiltre edilmiş Whey Protein .
İyon alışverişli Whey proteini .
Ultra filtre edilmiş Whey protein konsantrasyonu.
Hydro Whey,hidrolize edilmiş Whey (peptides)
Size her hizmette,saf yabancı madde katılmamış Whey proteininden daha çok miktarı ve istemediğinizden dolayı,yağ,doymuş yağ,kolestrol,laktoz ve diğer karbonhidratlardan daha az vermek için,hizmet sunar.
Optimum Nutrition %100 Whey Gold Standart (Sporcu gıdası) bir istisna değildir.ON %100 Whey Gold Standart hepsinden daha iyidir.İşte sebepleri,
1-ON %100 Whey Gold Standart daha fazla Whey proteini sağlar.(WPI) en saf ve zengin Whey proteini kaynağını sağlar.
2-Yüksek protein yüzdesi hususunda ON %100 Whey Gold Standart hep bir lider olmuştur.Bir ons üründen çok az fazlası içerisinde 24 gram protein ağırlığın neredeyse %79 oluşturur.
3- ON %100 Whey Gold Standart daha hızlı aktive olsun diye,stratejik olarak hidrolize edilmiş daha fazla hydro proteini,düşük moleküler ağırlıklı ağırlıklı Whey proteini(peptides)ekledik.
4- ON %100 Whey Gold Standart obzörvasyonu arttırmak ve ürünü laktoza duyarlı ve daha dost kılmak için ,aminogen sindirim enzimleri içermektedir.
5- ON %100 Whey Gold Standart kaşıkla birkaç kez karıştırılmayla tamamen ve daha kolay karışsın diye sulandırıldı.
6-Her hizmet ürünü hatta daha düşük,daha orta ve daha yüksek moleküler ağırlıklı olanlar bile biyolojik açıdan aktif Whey proteini microfraksiyonları(Alpha-Lactalbumin,Glycomacpeptides,Beta-lactoglobulin,Immınoglobulin,G(IgG)Lactoferrin, Lactoperoxidase ve çeşitli büyüme faktörleri.
7-Her kaşıkta 4 gramdan fazla glutamin ve 5 gram BCAA amino asitleri. Yeni spora başlayan sporcuların sadece tek başına bu ürünü kullanmaları yeterli olacaktır.Bu ürünümüz ,spora yeni başlayanlara tüm beklentilerini verecektir
Optimum %100 Whey Gold Standart Proteini,tek başına tüm beklentileri karşılayacak bir üründür.Evde,İş yerinde ve spor salonunda spor yaparken veya özel beslenme amaçlı (yemek yeme problemi ve iştahsızlık problemi olanlar) shake gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz bir üründür.
Tavsiyemiz, Creatine, Multivitamine ve mineral ile kombine edilmesi, olacaktır.
İleri seviyedeki sporcular için, Nitric Oxide, BCAA, Multivitamine, Creatine, C vitamini, keten tohumu yağı ve Glucosamine ile kombine edilmesini öneririz.
BU ÜRÜN İLAÇ DEĞİLDİR
Yurda kaçak olarak sokulan,Optimum Nutrition Ürünlerinden yasal sorumlu değiliz.
Kullanım Şekli
Sporcular 1 ölçek (28,4 g) Optimum%100 Whey’i 250ml (1 bardak) sıvı ile karıştırarak egzersiz öncesi ve yine aynı oranda bir karışımı egzersiz sonrası almalıdırlar. Diyet programları sırasındaki kullanımında, aynı ülçek karışım öğlen veya akşam yemeği yerine alınır.

Ultimate Nutrition Prostar Whey Protein Tozu


Protein, doğada bulunan 300'den fazla amino asitten 20 tanesinin birbirine peptit bağlarıyla bağlanarak oluşturduğu dev yapılı moleküllerdir. Kasların ve bağlantı dokularının beslenmesi, yaşaması ve tamiri, vücudun su dengesinin düzenlenmesi, ana hormon ve enzimlerin üretilmesi ve bağışıklık sisteminin düzgün çalışmasını sağlar.
Whey proteinlerin (peynir altı suyu proteinleri ) popülaritesi sporcular ve vücutçular ile başladı. Ancak artık günümüzde Whey protein herkesin ilgi ve kullanım alanına girmiştir. Whey protein kas yapısı ve gücünü arttırmanın vazgeçilmez tek yoludur. Aynı zamanda protein’ in üzellikle yağ kaybı olmak üzere, diyet programlarında ünemli bir yeri vardır. Düzgün beyin fonksiyonları uygun protein miktarının alınması ile ilişkilidir. Protein vücudumuzdaki glutathione seviyesini yükselterek bağışıklık sisteminin güçlenmesini sağlar.
Vücut hücrelerinin temel yapı taşı olan protein vücut tarafından dokuların tamiri, büyüme ve kas yapımı için kullanılır. Prostar Whey protein tozları üstün kaliteli Whey (peynir altı suyu) proteini kaynaklı olup çok yüksek biyolojik değere sahiptir. Ayrıca çok düşük laktoz (süt şekeri) oranı vardır. Gerekli temel aminoasitleri yüksek oranlarda içerir. Branched Chain Amino Acids (BCAA) ve Glutamine ile güçlendirilerek hızlı emilimi sağlanmıştır. Sporcuların atletik performansını geliştirebilmesi için gerekli olan kas yapısını sağlar ve yoğun fiziksel aktiviteler sonrası vücudun kendini toparlamasına destek olur. Kilo verme amaçlı diyetler sırasında veya yoğun çalışma temposu olan kişilerin çeşitli nedenlerden dolayı düzgün beslenemediği dünemlerde de yağ ve kilolardan arındırılmış beslenme desteği yine Prostar Whey protein tozlarıdır.
Her sporcu protein takviyesinin ne kadar ünemli olduğunu bilir. Ağırlık çalışan sporcular normal insanlardan daha fazla proteine ihtiyaç duyarlar. Protein almadan kas yapımı gerçekleşemez. Araştırmalar, yoğun antrenmanların etkisinin yüksek protein ihtiyacını daha da artırdığını güstermiştir. Yoğun antrenman yapan vücut geliştiricinin, kilo başına 1,5-2 gram proteine ihtiyacı vardır.

Kullanım Şekli
Sporcular 1 ülçek (28,4 g) Prostar Whey’i 150ml (1 bardak) sıvı ile karıştırarak egzersiz üncesi ve yine aynı oranda bir karışımı egzersiz sonrası almalıdırlar. Diyet programları sırasındaki kullanımında, aynı ülçek karışım üğlen veya akşam yemeği yerine alınır.

Optimum Nutrition %100 Whey Protein


En baştan beri,Optimum Nutrition diğer bütün Whey protein (Sporcu gıdalarında)memnuniyetsizlik yaratan yönlerin standartını yükseltti.Şimdi 3.nesil ON %100 Whey GOLD STANDART ile çıta tekrar yükseltilmiştir
%100 Whey Gold Standart karışımında,kişiye özel şu karışımlar bulunmaktadır.
Mikrofiltre edilmiş Whey Protein tecridi.
İyon alışverişli Whey proteini tecridi.
Ultra filtre edilmiş Whey protein konsantrasyonu.
Hydro Whey,hidrolize edilmiş Whey (peptides)
Size her hizmette,saf yabancı madde katılmamış Whey proteininden daha çok miktarı ve istemediğinizden dolayı,yağ,doymuş yağ,kolestrol,laktoz ve diğer karbonhidratlardan daha az vermek için,hizmet sunar.
Optimum Nutrition %100 Whey Gold Standart (Sporcu gıdası) bir istisna değildir.ON %100 Whey Gold Standart hepsinden daha iyidir.İşte sebepleri,
1-ON %100 Whey Gold Standart daha fazla Whey proteini tesridi sağlar.(WPI) en saf ve zengin Whey proteini kaynağını sağlar.
2-Yüksek protein yüzdesi hususunda ON %100 Whey Gold Standart hep bir lider olmuştur.Bir ons üründen çok az fazlası içerisinde 24 gram protein ağırlığın neredeyse %79 oluşturur.
3- ON %100 Whey Gold Standart daha hızlı aktive olsun diye,stratejik olarak hidrolize edilmiş daha fazla hydro proteini,düşük moleküler ağırlıklı ağırlıklı Whey proteini(peptides)ekledik.
4- ON %100 Whey Gold Standart obzörvasyonu arttırmak ve ürünü laktoza duyarlı ve daha dost kılmak için ,aminogen sindirim enzimleri içermektedir.
5- ON %100 Whey Gold Standart kaşıkla birkaç kez karıştırılmayla tamamen ve daha kolay karışsın diye sulandırıldı.
6-Her hizmet ürünü hatta daha düşük,daha orta ve daha yüksek moleküler ağırlıklı olanlar bile biyolojik açıdan aktif Whey proteini microfraksiyonları(Alpha-Lactalbumin,Glycomacpeptides,Beta-lactoglobulin,Immınoglobulin,G(IgG)Lactoferrin, Lactoperoxidase ve çeşitli büyüme faktörleri.
7-Her kaşıkta 4 gramdan fazla glutamin ve 5 gram BCAA amino asitleri. Yeni spora başlayan sporcuların sadece tek başına bu ürünü kullanmaları yeterli olacaktır.Bu ürünümüz ,spora yeni başlayanlara tüm beklentilerini verecektir
Optimum %100 Whey Gold Standart Proteini,tek başına tüm beklentileri karşılayacak bir üründür.Evde,İş yerinde ve spor salonunda spor yaparken veya özel beslenme amaçlı (yemek yeme problemi ve iştahsızlık problemi olanlar) shake gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz bir üründür.
Tavsiyemiz, Creatine, Multivitamine ve mineral ile kombine edilmesi, olacaktır.
İleri seviyedeki sporcular için, Nitric Oxide, BCAA, Multivitamine, Creatine, C vitamini, keten tohumu yağı ve Glucosamine ile kombine edilmesini öneririz.
BU ÜRÜN İLAÇ DEĞİLDİR
Yurda kaçak olarak sokulan,Optimum Nutrition Ürünlerinden yasal sorumlu değiliz.
Kullanım Şekli
Sporcular 1 ülçek (28,4 g) Optimum%100 Whey’i 250ml (1 bardak) sıvı ile karıştırarak egzersiz üncesi ve yine aynı oranda bir karışımı egzersiz sonrası almalıdırlar. Diyet programları sırasındaki kullanımında, aynı ülçek karışım öğlen veya akşam yemeği yerine alınır.

Weider Premium Whey Protein


WEIDER Araştırma Grubu' nun Ar + Ge çalışmalarının en son ürünlerinden biri olan yeni WEIDER PREMIUM WHEY, %90' lık protein fraksiyon oranı ile eşsiz ve benzersiz doğal bir peynir altı suyu protein kaynağı olarak üretilmiştir.

En modern protein işleme ve saflaştırma yöntemlerinden olan düşük sıcaklık (soğuk proses) ve düşük basınç altında üretimi yapılarak doğal yapısı hiç bozulmadan elde edilen bu yeni ürünümüz, esasında bilimsel bir formül olarak hizmetinize sunulmaktadır.

Bilimsel formülü gereği; Globulin ve Glycomacropeptite adı verilen biyoaktif peptitleri yüksek oranda içeren yeni WEIDER PREMIUM WHEY, vücudun kas sistemine aşağıda verilen üstün özellikleri ve sıradışı avantajları sağlar:


*kaslardaki laktik asit üretimini ayarlar böylece kas sistemini yıpranmalara karşı korur ve kaliteli kas kütlesi kazanımını garanti eder,

*enerji üretimini artırarak kas hücrelerindeki kaliteli ve verimli enerji dağılımını sağlar böylece performanslı antreman imkanı sunar,

*vücudun savunma sistemine destek verir dolayısıyla disiplinli ve sürekli antreman yapma şansı elde edilir,

*iştah kontrolü sağlar dolayısıyla aşırı beslenmeye izin vermez; böylece yağlanmaya engel olur,

*enzimlerden başlayan ve kas yapılaşmasına hatta yağ yakımına kadar devam eden bir geçiş aralığı sağlar,

*antremanlarda ve antreman sonrası vücudun daha fazla insülin ve büyüme hormonu salgılamasına yardımcı olur,

*kan hücresinin temel yapı taşı olan organik yağın denge seviyesini sürekli optimum düzeyde tutarak yağlanma ve kolestrol oluşumuna engel olur


Doğal yapısının hiç bozulmamış olması ise adalelere daha üstün özellikler sağlar. Şöyleki;


* 1 saat gibi kısa süre içinde %100 emilir, sentezlenir ve kas sistemine en kısa sürede ulaşarak kas proteini üretimine yardımcı olur,

* %100 absorve edilebilme özelliği, vücudun yüksek oranda ve daha kısa sürede kullanabilme kapasitesini artırır,

* yüksek miktarlarda BCAA ve L-Glutamine içeriğine sahiptir dolayısıyla anabolik etki sağlar ve aşırı antreman sendromunu engeller,

* kas sisteminin yenilenme oranını artırarak daha fazla kas kütlesini garanti eder.

ON %100 WHEY PROTEIN


*Mikrofilitre edilmiş Peynir altı suyu protein izolesi

*Iyon-değişimli Peynir altı suyu protein izolesi

*Ultrafilitre işleminden geçirilmiş Peynir altı suyu protein konsantresi

*HYDROWHEY™ - Hidrolize Peynir altı suyu peptitleri

ON %100 WHEY PROTEIN™ ihtiyaç duyduğunuz besinleri (saf ve katıksız peynir altı suyu proteini) fazlasıyla sunar ve istemediklerinizi (yağ, doymuş yağ, kolesterol, laktoz ve diğer karbonhidratlar) minimize eder.

ON %100 WHEY PROTEIN™ şimdi hepsinden iyi! Çünkü :

ON %100 WHEY PROTEIN™ en pahalı protein çeşidi olan Peynir altı suyu protein izolesini

(WPI) mümkün olan en yüksek değerde içeriyor.

ON %100 WHEY PROTEIN™ porsiyon başına 24 gramlık protein değeriyle rakipsizdir.

ON %100 WHEY PROTEIN™ ‘a hücre aktivasyonunu hızlandırmak için HYDROWHEY teknolojisiyle stratejik bir şekilde hidrolize edilmiş düşük moleküler ağırlıklı peynir altı suyu peptitleri eklendi.

ON %100 WHEY PROTEIN™ emilimi artıran Lactase ve sindirimi kolaylaştıran Aminogen® enzimleri içerir.

ON %100 WHEY PROTEIN™ ’i blender kullanmadan kaşık ile rahatlıkla hazırlayabilirsiniz.

ON %100 WHEY PROTEIN™ ‘nin her porsiyonunda düşük, ölçülü, yüksek moleküler ağırlıklı ve biyolojik olarak aktif olan mikrofraktasyon içerir: Alpha Lactalbumin, Glikomakropeptitler, Beta-Laktoglubin, Immunoglubin, Laktoferin ve Laktoperoksidaz.
Her porsiyonda 4 gramdan fazla Glutamin ve Glutamin önceleri ve 5 gramdan fazla BCAA (Leucine, Isoleucine ve Valin)

MULTIPOWER Fit Active Vitamin Mineral Drink


Antreman esnasında performansı korumak ve arttırmak için Multivitamin-Multimineral desteği. Antreman esnasında meydana gelen vitamin-mineral ve sıvı kaybını giderir, içildikten 10 dakika kadar sonra kan şekeri seviyesini yükseltir ve her türlü sportif aktivite için enerji sağlar.

* Günlük tavsiye edilen değerleri karşılama oranı

Kullanımı : Antremandan 15 dakika önce veya hemen sonra 20 gr (yaklaşık iki yemek kaşığı) ürünü 500 ml suyla karıştırıp içiniz.

Net Ağırlığı : 400 gr poşet

WEIDER GIANT MEGA MASS 4000 Üstünlüğü Tartışılmaz Profesyonel Kilo Aldırıcı


İleri seviye geliştirilmiş yeni Mega Mass formülü

1500 kcal ek güç / porsiyon

% 0 yağ oranı

Weider Giant Mega Mass 4000, Weider Araştırma Grubu' nun en son ve en ileri seviyeli geliştirdiği yüksek kapasiteli kilo aldırıcı formüle sahip doğal bir besin kaynağıdır. Bünyesinde bulunan %100 biyolojik değere sahip ve %100 saf olan süt proteinleri ile anabolik etki üretebilmesi ve bu sayede kas sisteminin ihtiyacı olan amino asitlerin denge ve de süreklilik sağlayabilmesi üstün formülünün özelliklerinden sadece bir tanesidir. İçeriğinde mevcut değerli kompleks karbonhidratlar ile her türlü sert, şiddetli ve yoğun antremanın gerektirdiği enerji ve performans kazanma ihtiyacını karşılayabilecek potansiyele tam manası ile sahiptir. Bu nedenle bir defada 4 porsiyon içilebilir ve 1500 kcal' lik etkili ve doğru ek enerji sindirim sistemine yük olmadan metabolizma tarafından en kısa zamanda kullanılabilir hale getirilebilir. Bu durum aynı zamanda çözünürlüğünün de ne kadar iyi olduğunu kanıtlamaktadır. Yağsız ve kaliteli kas kütlesinin gelişmesini ve yapılaşmasını garantilemek için sıfır yağ oranı ile üretilmiştir, bu özelliği hiç bir kilo aldırıcıda mevcut değildir. Kas kütlenizi kaybetmeden kilo almanızı sağlayacak ürünün diğer bir özelliği, içeriğine özel olarak eklenmiş daha orantılı yapılaşmaya yardımcı olan mikro besleyici maddelerdir. Bu maddeler, metabolizmanın enerji üretimini katölizör görevi üstlenerek hem hızlandırırlar hem de artırırlar, dolayısıyla antremanlarda daha fazla enerjinin kısa zamanda ortaya çıkması ve daha etkili olmasına yardımcı olurlar.


* Tavsiye edilen günlük kullanım yüzdesi** 550 ml az yağlı süt ile hazırlanmış 1 porsiyon (150 gr) değeri

Hazırlanışı : 1 porsiyon = 150 gr ürünü (6 yemek kaşığı) 500 ml az yağlı (%1.5) süt ile shaker yada mikser kullanarak karıştırınız.

Kullanımı : Şampiyonlar: Tüm antreman günlerinde 3 farklı kullanım zamanı sözkonusudur; antremandan 1 saat önce, antremandan hemen sonra ve öğleden sonra olmak üzere,

<> 80 kg: 2 porsiyon
>100 kg: 3 porsiyon içiniz.

Orta seviyeli vücut geliştiriciler: Tüm antreman günlerinde 2 farklı kullanım zamanı sözkonusudur; antremandan hemen sonra ve öğleden sonra olmak üzere,

<> 80 kg: 1.5 porsiyon
>100 kg: 2 porsiyon içiniz.

HARDLINE NUTRITION ProGainer


*Kilo alma

*Enerji

*Performans

*Yağlanmadan büyüme

*Kas yapılanması

*Protein sentezi

*Dayanıklılık

PRO GAINER son bilimsel araştırmalar ışığında, yağlanmadan kas kütlesi olarak kilo almak için formule edilmiştir. Insülin hormonunu optimum düzeyde salgılanmasını sağlamak için kısadan uzuna doğru bir glicemic endekse sahip karbonhidrat karışımı olan glukoz polimerleri, kristalize fruktoz ve dekstroz kullanılmıştır. Bu karışım uzun süreli enerji sağlayarak sporcuya daha ağır ve daha uzun süreli antrenman yapabilme imkanı sağlar.
PRO GAINER'da protein olarak sadece, insanlar için en faydalı ve biolojik değeri en yüksek protein olan, ultrafiltre edilmiş whey proteini kullanılmıştır. Whey proteini, protein sentezini, büyümeyi ve kas yapılanmasını sağlayan, BCAA'lar ve glutamin açısından zengin komple amino asit profiline sahip en etkili proteindir.
PRO GAINER, kas gelişimi ve enerji için Creatine ve vücutda amino asit havuzunun %60'ını oluşturan, kas dokularının tamirinde ve kasların katabolizmaya karşı korunmasında önemli bir rol oynayan Glutamin içerir.
PROGAINER formülüne, büyüme hormonunun salgılanmasına yardımcı olması için A vitamini, yine büyüme hormonunun salgılanmasında, karbonhidratların sindirilmesinde, yağların ve proteinlerin metabolize edilmesinde, amino asitlerin parçalanmasında, kan dolaşımının artırılmasında, RNA ve DNA üretiminde ve hücrelerin bölünmesinde metabolizmaya büyük yardımları olan B vitaminleri eklenmiştir. Arjinin ve glutamin gibi bir çok önemli amino asitin etkinliğini artırmak ve kalojen oluşumunu sağlamak için C vitamini ilave edilmiştir. C vitamini aynı zamanda demirin emilimini önemli ölçüde artırır. Demir kaslardaki myoglobin (kaslardaki kırmızı pigment) üretimininde ihtiyaç duyulan ana maddedir. Myoglobin, oksijen deposu olarak görev yapar ve çalışan kaslara oksijen sağlar. Ayrıca, dokuların oluşumunda büyük önem taşıyan ferritin (proteine bağlı demir) yine myoglobinde depolanır. Demir, B vitaminlerinin uygun bir şekilde metabolize edilmesi için de gereklidir. Büyümeye yardım eder ve bitkinliği engeller. Demirin metabolize edilmesinde daha iyi bir ortam sağlayabilmek için kalsiyum ve bakır, ağır antrenmanlarda kas kasılmalarını engellemesi ve kasların etkin şekilde fonksiyonlarını sürdürmesi için magnezyum eklenmiştir. Magnezyum kan şekerinin enerjiye dönüşmesi içinde önemlidir. Ayrıca yağların yakılmasına da yardımcı olur. Bunlara ek olarak, kas kasılmalarını engellemeye, protein, kalojen ve insülin oluşumuna yardımcı olan çinko içerir.

* 500 ml tam yağlı süt ile hazırlanmış 1 porsiyon üründe

Hazırlanışı : 5 ölçek (= 170 gr = 1 porsiyon) Progainer'ı 500 ml suya veya süte ilave ediniz, çalkalayınız veya mikser kullanarak karıştırınız.

Kullanımı : Öğünlerden sonra ve antremandan hemen sonra olmak üzere günde 1-2 porsiyon alınır. Sadece kilo almak isteyenlerde gün içinde alınır.