ALL STARS GAIN-TECH Özel Geliştirilmiş Profesyonel Kilo Aldırıcı


Klasik kilo aldırıcıların birçoğu, maltodekstrin ve dekstoz gibi yüksek glisemik indekse (HGI) sahip fazla miktarlarda karbonhidrat içerirler. Maltodekstrin ve dekstroz, yüksek insülin ve yüksek kan şekeri seviyesini artıran faktörlerdendir. Antreman süresi ve sonrası dönemde yüksek insülin seviyesi önemlidir ama çok dengeli olmak zorundadır. Bu iki karbonhidrat kaynağı kas gelişimini desteklemek ve kas hücrelerine glikojen depolamaya yardımcı olmak için bu dengeyi maalesef sürekli sağlayamazlar. Yani gereksiz yağlanmaya neden olurlar.
ALL STARS GAIN-TECH, yüksek kaliteli ve iyi bir kombinasyona sahip iki çeşit karbonhidrat kaynağı içerir, bunlar yulaf ve arpadır. Her iki karbonhidrat kaynağı da düşük glisemik indekse (LGI) sahiptir, kan şekeri seviyesini dengede tutarlar ve insülin' in yavaş salgılanmasına yardımcı olurlar dolayısıyla yağ stoklarının değişimine çok daha fazla etki ederek fazla yağların yanmasını kolaylaştırırlar. ALL STARS GAIN-TECH, kas gelişimini desteklemek için önemli amino asitleri bünyesinde bulunduran peynir altı suyu proteini izolesi içerir. Anabolik etkiye sahip bu protein kaynağı ile kas yıkımını (anti-katabolik etki) önler ve kas sistemini saatlerce pozitif bir nitrojen dengesi içinde tutar.
Aşağıda verilen grafiklerden açıkça görülebileceği gibi, düşük glisemik indekse sahip ALL STARS GAIN-TECH kas gelişimini dengeli ve sürekli destekler, kas hücrelerine glikojen depolama görevini sabit ve dengede tutarak yapar dolayısıyla yağ stoklarının istikrarlı azalmasına yardımcı olur. Dahası kan şekeri seviyesini anabolik bölgede yavaş yavaş yükselterek sabit tutar ve antremanlarda kas sisteminin gelişmesini garanti eder.


* 400 ml su ile karışık 1 porsiyon (= 75 gr ürün) içinde


* 500 ml az yağlı süt ile karışık 1 porsiyon (= 75 gr ürün) içinde

Hazırlanışı : Blender: 4 kaşık (= 75 gr = 1 porsiyon) GAIN TECH' i 500 ml süt veya 400 ml soğuk su ile doldurulmuş blender'a koyunuz. Kapağını kapatınız ve 10-15 saniye karıştırınız. 1-2 küp buz ilave ediniz ve tekrar 15 saniye karıştırarak içiniz.

Shaker: Shaker' ı 500 ml süt veya 400 ml soğuk su ile doldurunuz. 4 kaşık (= 75 gr = 1 porsiyon) GAIN TECH ilave ediniz. Kapağını kapatınız ve 10-15 saniye çalkalayarak içiniz.

Kullanımı : GAIN TECH' i 1 porsiyon iki öğün arası, 1 porsiyon öğün ile beraber ve/veya ne kadar kilo almak isteğinize bağlı olarak yatmadan önce şeklinde günlük 3 porsiyona kadar çıkarabilirsiniz. Maksimum sonuç almak için her gün ve sürekli kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok: