Ultimate Nutrition Amino 2000


Amino 2000 bütün temel amino asitleri yüksek değerlerde içerir. Ayrıca bileşenlerinde amino asitlerin emilimi için gerekli olan protein enzimleri de vardır.
Proteinlerin parçalanması ile açığa çıkan amino asitler vücudumuzun yapı taşlarıdır. Sporcular normal yaşam sürdüren bir kişiden çok daha fazla proteine gereksinim duymaktadırlar. Antreman esnasında kasların protein sentezi durduğundan dolayı metabolizmanın aminoasit ihtiyacı artar. Proteinin özü olan aminoasitleri normal gıdalardan almak sporcularda yağlanma, verimliliğin azalması, kasların erimesi ve güç kaybı gibi sonuçlara yol açabilir. Bu nedenle amino asit takviyesinin dışarıdan hidrolize edilmiş sporcu gıdaları ile yapılması en sağlıklı ve en hızlı çözümdür.

Amino asitler vücutta dokuların yenilenmesi, büyümesi ve kas yapımı için metabolizmanın kullandığı en önemli maddelerdir. Büyüme ve gelişme hormonlarının salgılanması, diyette kas kaybının önlenmesi, hızlı doku yenilenmesi ve daha fazla enerji için amino asitler gereklidir. Amino 2000 bütün temel amino asitleri yüksek değerlerde içerir. Ayrıca bileşenlerinde amino asitlerin emilimi için gerekli olan protein enzimleri de vardır. çalışmakta olan kaslar tarafından emilen amino asitler vücudun nitrojen ihtiyacı açısından çok önemlidir.

ULTIMATE NUTRITION aminoasitleri şeker veya tatlandırıcı içermez. Sadece %100 whey protein kaynaklıdır. Protein hazmını ve amino asit emilimini maksimum düzeye çıkartır. L- formunda amino asitlerden oluşması insan yapısına en uygun formda olmasını sağlamaktadır.

Hiç yorum yok: