WEIDER Crash Weight Gain Üstün Özellikli Kilo Aldırıcı

*Şekersiz yüksek karbonhidrat kombinasyonu (%72)
*3 faklı üstün protein kaynağı (%20)

*%1.4 yağ oranı

Kasların gelişmesi ve yapılaşması ancak ve ancak antremanlarda aşırı yüklenmelerle mümkündür, bu da antremanlarda maximum enerji gerektirir. Weider Crash Weight Gain, kısa - orta - uzun zincirli karbonhidratları bünyesinde bulundurduğu için aşırı enerji sarfiyatı gerektiren antremanlarda bile ihtiyaca fazlası ile cevap verebilecek kapasite ve özelliktedir.
Bünyesinde şeker bulunmaması ve kaliteli karbonhidratları içermesi çabuk sonuç almanızı garantilemektedir. Yağsız ve kaliteli kas kütlesinin yapılaşmasını sağlamak için bu ürün biyolojik değeri çok yüksek süt proteini, izole soya proteini ve peynir altı suyu proteini hidrolisatı olmak üzere 3 ayrı protein kombinasyonu ile hazırlanarak üretilmiştir.
Weider Crash Weight Gain' in formülüne özellikle 10 adet kıymetli mikro besleyici maddeler ilave edilmiştir ki bu sayede enerji üretim sürecini pozitif yönde etkileyerek en iyi sonucun alınmasına yardımcı olur.
Ayrıca bünyesinde Creatine Monohidrat bulunması, kasların büyüme oranını artırmaktadır ve dolayısıyla metabolizmanın dayanıklılığını maximum seviyelere çıkarmaktadır.
Enerji probleminizi aşmanızın daha önce asla bu kadar kolay olmadığını göreceksiniz...
Hazırlanışı : 1 porsiyon = 75 gr ürünü (4 yemek kaşığı) 300 ml az yağlı (%1.5) süt ile shaker yada mikser kullanarak karıştırınız.

Kullanımı :
Orta seviyeli vücut geliştiriciler : Tüm antreman günlerinde 3 farklı kullanım zamanı sözkonusudur; antremandan 1-1.5 saat önce, antremandan 30 dk. sonra ve iki öğün arasında olmak üzere,
<> 80 kg; 2 porsiyon
> 100 kg; 3 porsiyon içiniz.
Yeni başlayanlar : Antreman günlerinde 2 farklı kullanım zamanı sözkonusudur; antremandan 1 -1.5 saat önce ve antremandan 30 dk. sonra olmak üzere,
<> 80 kg; 1 porsiyon
> 100 kg; 2 porsiyon içiniz.

Hiç yorum yok: