WEIDER-Amino Liquid


Mükemmel Sıvı Kas Yenileyici
9500 mg serbest formda amino asit/ampul

2000 mg L-Arginine + L-Ornithine/ampul
1200 mg BCAA/ampul
Weider Amino Liquid, metabolizma tarafından %100'ünün emilebilmesi ve 10 dakika gibi çok kısa sürede kas sistemine ulaşabilmesi amacı ile sıvı formda hazırlanmış komple spektrumlu bir amino asit kaynağıdır. Serbest formdaki amino grup asitler kas sistemine en çabuk ulaşan, metabolizma tarafından en kolay kullanılabilen ve en fazla etkiyi gösterebilen kapasitedeki amino asitlerdir bu nedenle Weider Amino Liquid özellikle serbest formdaki amino asitlerden üretilmiştir. Bu avantajı ile antrenmanlardan hemen sonra başlayan ve 2 saat süren kas sisteminin yenilenme sürecini kısaltmakta ve kas proteini üretimini artırmaktadırlar. Bu nedenle, proteinlerin sentezlenmesi sonucu açığa çıkan amino asitlerin parçalanmasının 2 saatten fazla sürmesi ve zamanında adalelerin yenilenmesini sağlayamaması gibi metabolizma için büyük risk taşıyan tehlikelerden uzak tutarlar ve daha fazla kas kütlesini garanti ederler. Weider Amino Liquid, ağır ve şiddetli antrenmanlarda tüketilen amino asitlerin yerini doldurabilecek kapasite ve özellikte üretilmiştir.
Vücudun ihtiyaçlarına fazlası ile cevap verebilen bu ürün, kas sisteminin madde alışverişini artırdığından dolayı yağ yakımını da hızlandırır. Formülüne ilave edilen Vitamin C, Vitamin B6 ve Folik Asit sayesinde yoğun, sert ve şiddetli antrenmanlarda amino asitlerin değişimlerine ve madde alışverişine yardımcı olan bir katalizör görevi üstlenmektedir, yani vücudun işlev hızını artırmakta ve sinir sistemine yardımcı olmaktadır.
Sonuç: Kas sisteminin eksiksiz yenilenmesi, yapılaşması ve iyi bir definasyon...
Hazırlanılışı: Kullanıma hazır bir şekilde üretilmiştir. Ampulün kapağını açarak direk içiniz yada 300 ml doğal meyve suyuna ilave ederek içiniz.
Kullanım Şekli:
Şampiyonlar: Tüm antrenman günlerinde 3 farklı kullanım zamanı söz konusudur; antrenmandan 15 dakika önce, antrenmandan hemen sonra ve yatmadan önce olmak üzere,
<> 80 kg: 3 ampul
Orta seviyeli vücut geliştiriciler: Tüm antrenman günlerinde 2 farklı kullanım zamanı söz konusudur; antrenmandan 15 dakika önce ve yatmadan önce olmak üzere,
<> 80 kg: 1 ampul >100 kg: 2 ampul içiniz.

Hiç yorum yok: