Weider CFM Whey Protein


Eşsiz CFM teknolojisi
%87 whey proteini izolesi
Uzun süreli anabolik etki
Protein endüstrisinde uygulanan yeni ve en son teknoloji olan CFM (Çapraz Akış Mikrofiltrasyon) yöntemi ile üretilen Weider CFM Whey Protein, doğal ve kendisinden gelen işe yarar bütün özellikleri en ufak bir kayıba dahi uğramadan bünyesinde bulundurur. Bu nedenle biyolojik değeri ve protein içeriği %100'dür. 87gr/100gr gibi son derece yüksek saf peynir altı suyu proteini izolesi içermesi ve formülüne dışarıdan ilave edilmiş 7,4 gr/1OO gr gibi oldukça yüksek değerdeki Glutamik Peptitler sayesinde metabolizma tarafından çok çabuk emilerek kas sistemindeki ihtiyaca olabilecek en kısa sürede eksiksiz cevap verir. Protein içeriğinin çok kuvvetli ve olabilecek en saf halde işlenmesi anabolik etkiye sahip olmasına ve dolayısıyla antrenmanlarda vücudun maksimum güç üretmesine imkan sağlar. İçerdiği yüksek miktarlarda biyoaktif peptitler, metabolizmanın çok daha fazla insülin ve büyüme hormonu salgılamasına yardımcı olur. Uygulanan CFM yöntemi ile, diğer proteinlerde olmayan bu üstün özellikleri sayesinde çok daha sert, yoğun ve sürekli antremanlar yapma ayrıcalığına sahip olabileceksiniz ve de elde edilen sonuçların kesinlikle tatmin edici olduğunu göreceksiniz.
Hazırlanılışı:1 porsiyon = 36 gr ürünü (4 yemek kaşığı) 300 ml az yağlı (%1.5) süt ile shaker yada mikser kullanarak karıştırınız.
Kullanım Şekli:
Şampiyonlar: Tüm antreman günlerinde 4 farklı kullanım zamanı sözkonusudur; sabah kalktıktan sonra, antremandan 30 dk. önce, antremandan hemen sonra ve yatmadan önce olmak üzere
<> 80 kg: 3 porsiyon > 100 kg: 4 porsiyon içiniz.
Orta seviyeli vücut geliştiriciler: Tüm antreman günlerinde 3 farklı kullanım zamanı söz konusudur; sabah kalktıktan hemen sonra, antremandan hemen sonra ve yatmadan önce olmak üzere.
<> 80 kg: 2 porsiyon >100 kg: 3 porsiyon içiniz.

Hiç yorum yok: