IDS Sports Multi-Pro Whey Isolate Protein


IDS Sports Multi-Pro Whey Isolate Protein 912 gr
Her porsiyonda 26 gr protein
Aspartam içermeyen, kolaylıkla karışan BCAA ve Glutamine takviyeli leziz izole whey protein tozu...
Her 1 porsiyonda ;
26 gr yüksek biyolojik değerli izole whey protein
8,4 gr BCAA
6,6 gr Glutamine
Düşük karbonhidrat oranı
Düşük yağ oranı
Çok düşük kolesterol oranı
Blender veya mikser gerektirmeyen kolay karışım
Aspartam içermez
Vitamin ve minerallerle zenginleştirilmiş tek protein tozu
Üstün özelliklerle mükemmel lezzettin eşsiz karışımı
Protein sentezi yani vücuda alınan proteinin kas gelişiminde kullanılabilmesi için katalizör görevi olan çeşitli vitamin ve minerallere ihtiyaç vardır. IDS Multi-Pro Whey Isolate, bu vitamin ve mineraller ilave edilerek zenginleştirilmiş tek protein tozudur. Gerekli vitamin ve minerallerin proteinle aynı anda alınması alınan proteinin en üst seviyede kullanılabilmesini dolayısıyla da en etkin kas gelişimini sağlar.
IDS Multi-Pro Whey Isolate, bir porsiyonda sadece 2 g karbonhidrat, 1,5 g yağ içerir. Kolesterol oranı çok düşüktür. İzole whey proteini olduğu için hazmı kolaydır, çabuk ve çok yüksek oranda sindirilir.
Multi-Pro Whey Isolate, sporcular için kas yıkımının önlenmesi, yıpranan kas dokusunun tamiri ve yeni kas oluşumu için gereken tüm amino asitleri sağlar. Bu amino asitlerden en önemlileri olan BCAA'lar (L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine) ve L-Glutamine içeriği rakip ürünlere kıyasla çok daha yüksektir. Bu nedenle, yıllardır Amerika Birleşik Devletleri'nde ve Avrupa'da profesyonel sporcuların bir çoğu tarafından en çok tercih edilen protein tozudur.
IDS Multi-Pro Whey Isolate, instantize edilmiş olduğu için sadece kaşık kullanılarak su veya sütle kolaylıkla karıştırılabilir, kaşığa ve bardağa yapışmaz, blender veya mixer kullanmayı gerektirmez. Aspartam içermez.

Hiç yorum yok: