Optimum Nutrition %100 Whey Protein


En baştan beri,Optimum Nutrition diğer bütün Whey protein (Sporcu gıdalarında)memnuniyetsizlik yaratan yönlerin standartını yükseltti.Şimdi 3.nesil ON %100 Whey GOLD STANDART ile çıta tekrar yükseltilmiştir
%100 Whey Gold Standart karışımında,kişiye özel şu karışımlar bulunmaktadır.
Mikrofiltre edilmiş Whey Protein tecridi.
İyon alışverişli Whey proteini tecridi.
Ultra filtre edilmiş Whey protein konsantrasyonu.
Hydro Whey,hidrolize edilmiş Whey (peptides)
Size her hizmette,saf yabancı madde katılmamış Whey proteininden daha çok miktarı ve istemediğinizden dolayı,yağ,doymuş yağ,kolestrol,laktoz ve diğer karbonhidratlardan daha az vermek için,hizmet sunar.
Optimum Nutrition %100 Whey Gold Standart (Sporcu gıdası) bir istisna değildir.ON %100 Whey Gold Standart hepsinden daha iyidir.İşte sebepleri,
1-ON %100 Whey Gold Standart daha fazla Whey proteini tesridi sağlar.(WPI) en saf ve zengin Whey proteini kaynağını sağlar.
2-Yüksek protein yüzdesi hususunda ON %100 Whey Gold Standart hep bir lider olmuştur.Bir ons üründen çok az fazlası içerisinde 24 gram protein ağırlığın neredeyse %79 oluşturur.
3- ON %100 Whey Gold Standart daha hızlı aktive olsun diye,stratejik olarak hidrolize edilmiş daha fazla hydro proteini,düşük moleküler ağırlıklı ağırlıklı Whey proteini(peptides)ekledik.
4- ON %100 Whey Gold Standart obzörvasyonu arttırmak ve ürünü laktoza duyarlı ve daha dost kılmak için ,aminogen sindirim enzimleri içermektedir.
5- ON %100 Whey Gold Standart kaşıkla birkaç kez karıştırılmayla tamamen ve daha kolay karışsın diye sulandırıldı.
6-Her hizmet ürünü hatta daha düşük,daha orta ve daha yüksek moleküler ağırlıklı olanlar bile biyolojik açıdan aktif Whey proteini microfraksiyonları(Alpha-Lactalbumin,Glycomacpeptides,Beta-lactoglobulin,Immınoglobulin,G(IgG)Lactoferrin, Lactoperoxidase ve çeşitli büyüme faktörleri.
7-Her kaşıkta 4 gramdan fazla glutamin ve 5 gram BCAA amino asitleri. Yeni spora başlayan sporcuların sadece tek başına bu ürünü kullanmaları yeterli olacaktır.Bu ürünümüz ,spora yeni başlayanlara tüm beklentilerini verecektir
Optimum %100 Whey Gold Standart Proteini,tek başına tüm beklentileri karşılayacak bir üründür.Evde,İş yerinde ve spor salonunda spor yaparken veya özel beslenme amaçlı (yemek yeme problemi ve iştahsızlık problemi olanlar) shake gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz bir üründür.
Tavsiyemiz, Creatine, Multivitamine ve mineral ile kombine edilmesi, olacaktır.
İleri seviyedeki sporcular için, Nitric Oxide, BCAA, Multivitamine, Creatine, C vitamini, keten tohumu yağı ve Glucosamine ile kombine edilmesini öneririz.
BU ÜRÜN İLAÇ DEĞİLDİR
Yurda kaçak olarak sokulan,Optimum Nutrition Ürünlerinden yasal sorumlu değiliz.
Kullanım Şekli
Sporcular 1 ülçek (28,4 g) Optimum%100 Whey’i 250ml (1 bardak) sıvı ile karıştırarak egzersiz üncesi ve yine aynı oranda bir karışımı egzersiz sonrası almalıdırlar. Diyet programları sırasındaki kullanımında, aynı ülçek karışım öğlen veya akşam yemeği yerine alınır.

Hiç yorum yok: