WEIDER SUPER MEGA MASS 2000 Yüksek Kapasiteli Süper Kilo Aldırıcı


* Geliştirilmiş yeni Mega Mass formülü

* 4 farklı üstün protein kaynağı

* 17 adet mikrobesleyici madde kombinasyonu

* %1 yağ oranı

Vücut geliştirme şampiyonlarının hocası Joe Weider’ın, 50 yılın üzerindeki tecrübesine ve beraber çalıştığı profesyonel Weider laboratuar takımının araştırma ve geliştirme çalışmalarına dayanarak formülize ettiği bu ürün, ileri seviye çözünürlüğe sahip özelliktedir ve bünyesinde bulunan değerli kompleks karbonhidratlar sayesinde her türlü antremanın gerektirdiği enerji ihtiyacını karşılayacak kapasitede üretilmiştir.
Antremanlarda harcanan enerji miktarı ile vücuda takviye edilecek kaliteli ve gerçek karbonhidrat miktarı doğru orantılı olmalıdır. Örneğin, 1 saatlik vücut geliştirme antremanı süresince yaklaşık 700 kcal' lik enerji harcanır. Bu durumda 1 saat yada daha uzun süre antreman yapmak istiyorsak yaklaşık 800 kcal' lik enerjiyi maltodekstrin ve dekstroz gibi gerçek kaynaklardan almalıyız. Geliştirilmiş yeni Mega Mass formülü ile hazırlanan bu ürün, antreman öncesi kullanılırsa antremanlarınız süresince diğer arkadaşlarınız "PES" derken antremana maksimum performans ile devam etmenizi sağlar. Antremanlardan sonra kullanılır ise antremanda kaybedilen ve antremandan hemen sonra vücuttaki boşalan glikojen miktarını özel formülü gereği doğrudan ve fazlası ile karşılar. Sıra dışı ve kolay bulk büyüme sağlaması ve çok iyi besleme özelliğine sahip olması için biyolojik değerleri %100 olan süt proteini, peynir altı suyu proteini, yumurta proteini ve soya proteini olmak üzere tam 4 farklı üstün protein kaynağı içermektedir. Bulk büyümenin esas alındığı antremanlarda, metabolizmanın özellikle ihtiyaç duyduğu fazla enerjinin üretimini yapabilmesi ve kullanabilmesi için tam 17 adet seçilmiş mikrobesleyici madde formülüne ilave edilmiştir.
Sert ve şiddetli antremanlarda kas kasılmalarını önlemesi için Magnezyum ilave edilen ürün, karbonhidrat metabolizmasındaki madde değişimleri için de gerekli olan Vitamin B kombinasyonlarını içerir.
%1 yağ oranı ile hazırlanmış Weider Süper Mega Mass 2000, adalelerin mümkün olduğu kadar yağsız yapılaşmasına kolaylık sağlar ve vücudun gereksiz yağlanmasına imkan vermez.
Kullanılan doğal meyve aromaları ile mükemmel tatlarda hazırlanan bu ürün, yüksek çözünürlüğü sayesinde kolay ve çabuk emilebilmekte böylece antremanlarda ve antreman sonrasında vücut geliştiricilerin enerji problemine eksiksiz cevap verebilmektedir. Dolayısıyla, bulk büyüme amacına en kaliteli hizmeti veren yüksek kapasiteli süper bir kilo aldırıcıdır.
Kullanımı : 1 porsiyon = 72 gr (3 yemek kaşığı) ürünü 250 ml yarı yağlı süt (% 1.5 yağ) ile mikser kullanarak karıştırınız. Antremandan 2 saat önce 1 porsiyon ve antremandan hemen sonra 1 porsiyon olmak üzere günlük 2 porsiyon kullanınız. Yoğun antreman dönemlerinde antreman sayısına ve şiddetine bağlı olarak 3-4 porsiyona kadar çıkarabilirsiniz.

Hiç yorum yok: