OPTIMUM NUTRITION Amino 2222


Güç Gösterisi Yapmak İsteyenlere ,İster İşyerinde ,İster Evde Spor Yaparak Veya İster Salonda Çalışarak Kas Yapmak İsteyenlere Özel
1 superior Amino 2222 tablet, 2222 miligram izole edilen Soya proteini, Hidrolize edilmiş Whey Protein Konsantresini, L-Ornithine HCL ve L-Carnitine elde edilen asitlerin yüksek kalite karışımlarını ihtiva eder.Bu ürün içersindeki triptopan doğal halde bulunmaktadır.Diğer karışımları,Soya Protein izolesi,Hidrolize edilmiş Whey Peptideleri,Whey protein Konsantresi,Magnezyum sitrat,L-Carnitine,L-Ornithine Hidroklorit.
Amino 2222 325 tablet,diyet proteini soyadan oluşur.Ancak bu şekilde ekstra emilebilen(sindirime gerek duymadan) bağımsız formlu amino asit almış olursunuz. Vücutta bu amino asitler,İnsülin , GH ve Testosteron gibi hormonların etkisiyle,Amino 2222 içindeki aminoları birleştirerek doku proteinlerini oluşturur.Bu sayede yeni dokuları oluşturmuş olur.İlk hedefiniz olan kas gelişimi adımlarını hızlı bir şekilde atmış olursunuz.
Amino asitler tüm dokuların yapı taşı oldukları için,onlardan yeterli miktarlarda almaya ihtiyacımız var.
Amino asidler,güç gerektiren spor dallarında,gereken gücü , enerjiyi verir ve çalışana Optimum Nutrition,Amino 2222 325 tableti,diğer aminolardan ayıran en büyük özellikleri,içeriğinde L-Creatine amino asidi ile L-ornithine amino asidlerinin bulunması.Yani;
Amino 2222 325 tablet,yağ yakıcı vede büyüme hormonu seviyesini yükselten bir aminodur.Diğer bir ifade ile,Amino asidi kullandığımızda,yağlarınız eriyecek ve büyüme hormunu seviyemizin artmasıyla,kaslarımız daha hızlı gelişecektir.
Kullanımı:İdmandan 45 dakika önce3 adet ve idmandan 45 dakika sonra 3 adet kullanılacaktır.Salonda çalışan sporcular,dinlenme günlerinde sabah 2 adet ve akşam iki adet alacaklardır.Eğer idman ara günü iki ve yukarısına çıkarsa,amino asid alımı yapılmayacaktır.
Kas kondisyonu sağlanıp,daha fazla ağırlık basmaya çalışacak sporcular(Piramit azalan veya piramit yukarı ağırlık idman tekniği ile ,idmandan 45 dakika önce 5 adet amino+10 gr BCAA 5000 ,idmandan sonra 5 adet amino +10 gram BCAA 5000 ,gece yatarken 3 adet ve sabahlayin 3 adet kullanmaları önerilir.
Evde ve iş yerinizde yapacağınız ,dumbell,ağırlık istasyonları ve aletsiz vücud geliştirme idmanları yaparken,idmana başlamadan 45 dakika önce 2 tablet,idmandan sonra 2 tablet ve gece yatarken 1 tablet kullanılacaktır.Evde veya iş yerinde idman yapan sporcular ,idman yapmadığı günler amino acid kullanmayın.
Definasyon ve Bulk döneminde olan sporcular,Optimum Amino 2222 yi,yağ yakım,büyüme hormunu tetikleyici,kaliteli ve yüksek oranda protein özelliği taşıdığı (diet beslenme) için,Optimum Amino 2222 tercih ettikleri için hiç pişman olmayacaklardır BU ÜRÜN İLAÇ DEĞİLDİR

1 yorum:

Adsız dedi ki...

arkadaşlar optimum 2222 amino asit kullanan arkadaşlar memnun kaldılarmı acaba yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.